MaxSize гел прегледи: за кой е този крем за

Темата на тази статия е за преглед на MaxSize гел. MaxSize е тънък гел, който може да се приложи в областта на гениталиите преди секс.

Вместо да е дебел крем, MaxSize е по-скоро като тънък гел, който има достатъчно тяло, за да не изтича. Също така, защото това е предназначено за подобряване, не очаквайте, че ще остане хлъзгаво много дълго (това не е смазващо вещество) за повишено вълнение и подобрено качество на ерекцията.

Съставките

Една от основните съставки, butea superba, е естествен подобрител. Някои свойства в тази съставка й позволяват да насърчава правилното сексуално функциониране и да помогне с такива неща като еректилна дисфункция.
Ниацинът е друга голяма част от тази формула, тъй като тя също е известна със способностите си за повишаване на ерекцията. Другите съставки в MaxSize включват масло от мента, алое вера, ментол, пропилей гликол, диметикон, полисорбат-80, глицерин, карбомер, диазолидинил карбамид и трометамин.

За кой е MaxSize гел за

Доставката MaxSize за един месец носи 5 унции. тръби крем и чрез използването на тази формула, потребителят трябва да изпитват ерекция качество да се увеличи за по-твърда и по-трудно еректилна функция.
Производителят споменава, че когато са преминали през “клинични изпитвания”, мъжете, които са участвали в опитна сексуална издръжливост, за да се подобрят за по-високо ниво на производителност.
Това MaxSize твърди, че всичко е естествено и може да се използва, за да се насладите на по-добър секс както за човека, така и за партньора ви.
Те също казаха, че самият аз като потребител може да го използвам заедно с упражненията на пениса, без да е “мазна или мазна”, а като смазочен гел.
Обичаме, че MaxSize не оставя мазни или лепкави остатъци. Докато я работите, тя изсъхва точно като обикновен овлажнител. След като се абсорбира напълно, подобряващите ефекти са доста добри и ще се насладите на цялостното преживяване.
Друг плюс на този продукт е, че той е на водна основа. Ако по някаква причина използвате прекалено много или трябва да премахнете излишното от ръцете си, тя лесно се почиства с влажна кърпа.
Насочвания: Масажирайте желаното количество директно в гениталната област. Усещането ще започне незабавно. Партньорите също могат да забележат увеличено удоволствие и усещане.

Заключение на MaxSize гел прегледи

Вярваме, че всеки човек може да използва MaxSize и да получи нещо от него. Приложете го точно преди секс или по всяко време и просто се наслаждавайте на неговите ефекти. Тези с лека еректилна дисфункция могат да спечелят повече.

MaxSize