Piept de extindere dieta

Când este vorba de dimensiunea sanilor, există mai multe forțe la locul de muncă. Dar dieta poate juca un rol mai mare pentru mărirea sânilor decât crezi.

mărimea sânilor este determinată în mare măsură de predispoziție genetică și de fluctuațiile hormonale pe tot parcursul vieții. Folosind modificari dietetice pot ajuta pentru a mări dimensiunea sanilor ușor și poate fi suficient de o schimbare pentru a vă rog.

Schimbarea dieta ta este o alternativă mai sigură și mai ieftin de a alege o intervenție chirurgicală la sân creșterea. O dieta bogata in grasimi sanatoase va determina să câștige unele greutate, care poate susține mărirea sânilor în mod natural.

Cea mai buna dieta pentru mărirea sânilor

Ceea ce mananci poate face o diferență în creșterea dimensiunii ceașcă. Include alimente în dieta regulat, care sunt bogate in estrogen si fitoestrogen.

Piept de extindere dieta

Aceste alimente nu sunt greu de găsit. De fapt, puteți găsi chiar și în propria bucătărie și este ușor disponibile în băcănie. În scopul de a crește dimensiunea sânilor în mod natural, aici sunt dieta pentru marirea sanilor.

Estrogen

 • Fructe: mere, cireșe și prune.
 • Fructe uscate: migdale și nuci de caju.
 • Legume: sfecla, morcovi si castravete.
 • Boabe: orz, orez și grâu.
 • Semințe: semințe de in, semințe de floarea soarelui și semințe de fenicul.
 • Ierburi: usturoi, pătrunjel.
 • Condimente: trifoi, chimin.

Phytoestrogen

Varză de soia, suc de iarnă, fasole verde, guler, prune uscate, căpșuni, zmeură, pepene verde, vin roșu, ceai verde, vin alb, ceai negru, fistic și nuci.

Supliment pentru marirea sanilor

Puteți combina dieta de extindere a sânilor cu Brestrogen pentru a obține rezultate mai bune.

Brestrogen este o crema de marirea sanilor foarte recomandat în Europa și Romania. Este conceput pentru a da sanii tai un aspect mai ferm, mai tineresc. Spre deosebire de alte metode de îmbunătățire a look-ului, dimensiunii și simțirii sânilor, ar fi chirurgia plastică, Brestrogen este noninvaziv, mai puțin costisitoare și proiectată să utilizeze în confortul și intimitatea propriei case.

Beneficiile Brestrogen

 • Sutien va arata mai umplut, dar sanii se vor simti mai ferm și mai perkier.
 • Clivaj, în special, va arata, de asemenea, mai ferm și mai puțin sagging.
 • Foarte ușor și non-gras și pielea va arata mai bine, mai ferm cu mai mult de o strălucire.
 • O diferență reală în elasticitatea pielii sânilor și diminuează cutele pielii.

Ingrediente brestrogen

 • Pueraria Mirifica. Pueraria Mirifica este o planta recoltată adânc în pădurea de Chieng mai în Thailanda. Aceasta planta a fost mult timp cunoscut pentru a spori în mod natural țesutului mamar și de a îmbunătăți aspectul mamar.
 • Pueraria Mirifica este bogată într-o substanță numită fitoestrogeni. Fitoestrogeni pot fi găsite în unele plante, și Pueraria Mirifica este una dintre ele.

Fitoestrogeni sunt o substanță pe bază de plante care imită estrogen propriul organism, prin urmare, numele. Pentru că este atât de bun la mimarea estrogen corpului tau, de fapt, oferă multe din aceleași beneficii de estrogen.

Când aplicați acești compuși fitoestrogeni la sanii tai, acesta este absorbit în țesuturile și funcționează într-un mod similar cu estrogenul, hormonul feminin responsabil pentru a da femeilor aspectul lor feminin unic, care este atât de diferit de forma masculină.

Puteți să încercați Brestrogen și să fie pe drumul spre cel mai ferm, maxim, sanii cel mai mare le-ați văzut în ani. Sper ca acest articol despre piept de extindere dieta vă poate ajuta să crească sân.