Lichaamstransformatie: van vet naar spier

We zullen je laten zien hoe je een lichaamsbouw van het modeltype krijgt, te beginnen met een aandoening waarbij je veel vet en weinig spiermassa hebt.

We weten dat dit een ontmoedigende positie is om uw fitnessreis te beginnen, maar het goede nieuws is dat u in slechts een paar maanden een enorme verandering kunt maken.

Spieren moeten gevoed worden

Ergens in de laatste decennia begonnen mensen overal een gezond dieet te verwarren met ‘dieet’.
Diëten is eenvoudige deprivatie in de naam van vetverlies. Daarmee komt fysieke zwakte, ongeluk en een afname van atletisch gedrag. Ken het verschil tussen “op dieet zijn” en een “gezond dieet”.
Zonder twijfel wordt het onderhoud van de lichaamssamenstelling ingepakt in uw dieet. Maar je hoeft niet te eten, of laat al je koolhydraten vallen en kauw de hele dag op broccoli. Extreem diëten ontzegt het lichaam wat het nodig heeft om een ​​gezonde groei in de vorm van spierweefsel te ervaren. Op de lange termijn kan het verrassend genoeg ook leiden tot vetaanwinst.
Het gebruik van spierverlies als indicator voor wanneer een dieet te extreem is geworden, is een goede manier om een ​​gezonde aanpak te behouden en ervoor te zorgen dat je lichaam krijgt wat het nodig heeft om gelijke, intensieve training bij te houden.
Vergeet niet: je kunt elke oude rommel opeten om vet op te bouwen. Als je eet om spieren op te bouwen, en je spieren de brandstof geeft die ze nodig hebben, zoals aminozuren en bio-actieve peptiden om de eiwitsynthese te bevorderen, help je de spier te blijven groeien, verbeteren en presteren op een hoog niveau!

De voeding en training die nodig is voor transformatie van vet naar spieren

Voor voeding zou je het plan nu al moeten kennen: vasthouden aan heel voedsel, alle verwerkte rijst dumpen, suiker zoveel mogelijk nixen, op mager vlees tillen en op vezelig voedsel laden.
Voor het trainingsgedeelte van je mars om weer gemeen en lean te worden, raden we het volgende eenvoudige programma aan.
De training is een vijfdaagse split:
• Dag 1 richt zich op het bovenlichaam.
• Dag 2 geeft u wat HIIT (intervaltraining met hoge intensiteit) met behulp van lichaamsgewicht en cardio-apparatuur.
• Dag 3 richt zich op het onderlichaam.
• Dag 4 raakt de buikspieren en richt zich op herstel (yoga / stretching / rollen).
• Dag 5 gaat terug naar het lichaamsgewicht HIIT en / of op cardioapparatuur.
Dit programma is een beetje onorthodox, en de resultaten zullen een piek in spiermassa en -grootte opleveren, evenals een serieus stukje lichaamsvet voor een plan dat het beste van beide werelden haalt.

 

Steroids