Libido kezelés a férfiak

Alacsony libidó csökkenését jelenti, hogy nemi vágy csökkenéséhez vezet a szexuális aktivitást. Nézzük meg a lehetséges kezelés az alacsony libidó, ami működik a férfiak.

Alacsony libidó jöhet a különböző okok miatt. Leggyakrabban hím alacsony libidó eredményeként gyógyszerek mellékhatásai, fizikai vagy mentális betegség, stressz, öregedés, és hormonális problémák (leggyakrabban az alacsony tesztoszteron).

A lista az alacsony libidó okoz.

  • Pszichológiai problémák. Stressz és szorongás a törzs mindennapi élet, kapcsolat, vagy a családi problémák, a depresszió és a mentális zavarok közé a sok tényező befolyásolhatja a szexuális vágyat.
  • Egészségügyi gondok. Betegségek, például cukorbetegség; körülmények között, például az elhízás, a magas vérnyomás, és a magas koleszterinszint; és a HIV gyógyszerek, néhány hajhullás jogorvoslat, és más gyógyszerek is negatívan befolyásolhatja a szexuális vágyat.
  • Hormonális okokat. A tesztoszteron hormon a vágy. Az alacsony tesztoszteronszintet jelent alacsony szexuális vágy. Levels dip, mint a férfiak életkora; Más eset például a krónikus betegségek, gyógyszerek, és egyéb kábítószer-használat.

Mi a legjobb libidó kezelésére, ami működik a férfiak?

Meg lehet próbálni ezeket a hatékony lépéseket tett az alacsony libidó:

  • Beszéljen egy terapeuta. Érzelmi tényezők, valamint a fizikai tényezők hatással lehet a libidót. A vágy elvesztése nagyobb valószínűséggel emberek között, akik elvesztették a házastárs, a munkanélküliek, vagy alacsony jövedelmű, vagy nyugdíjas. Beszéljen a terapeuta, ha problémája van.
  • Ismerkedés legalább 200 perc közepes intenzitású aerob tevékenység hetente vezet javulást a szexuális teljesítmény és a tesztoszteron szint.
  • Fogyás. Ez különösen akkor fontos, ha te elhízott. Miután kevesebb hasfájás korrelösszefügg a jobb vágy.
  • Vezéreld a diétát. Egy tanulmány az elhízott férfiak 2-es típusú, vágás körülbelül 600 kalóriát egy nap a következő alacsony zsírtartalmú, magas fehérje-, közepes szénhidráttartalmú étrend hatásos volt a szexuális vágy javítására.
  • Ellenőrizze a gyógyszereket. Mellékhatások és kölcsönhatásai gyógyszeres hozzájárulhat a veszteség a szexuális vágy. Beszéljen orvosával, hogy ha a jelenlegi gyógyszereket lehet hatással a szexuális vágyat.

A libidó kezelés, ami működik

Ne felejtsd el használni férfi pótlékot. Az összes fenti kezelések lehet, hogy nem teljes kiegészítés nélkül. Azonban, ha kell választania egy kiegészítő, amely bizonyítottan hatékony kezelésében alacsony libidó a férfiak. Egy másik fontos dolog, a kiegészítés is természetes, és jóváhagyta az FDA.

Ma, MaleExtra alakul ki, mint a legjelentősebb férfi termék. Male Extra oly sok előnye van, így jelentős kiegészítés a férfiak között. Férfi extra egy férfi kiegészítés egy egyedülálló keveréke összetevők nem csak lehet, hogy a pénisz hosszabb és nagyobb, akkor is kapsz egy jobb nemi meghajtó, és jobb ellenőrzése alatt az erekciót ezek a tabletták rendszeresen is kapsz intenzívebb orgazmus.

A fő összetevői a férfi tartozék kiegészítés gránátalma és niacin. Egy tabletta tartalmaz egy hatalmas 500 milligramm gránátalma. Gránátalma bizonyítottan hatékony növelése merevedés keménysége, míg a niacin összefüggésbe hozták a fáradtság csökkentésére, és javítja állóképességet.

Azt is más összetevőket, mint az L-arginin, egy aminosav, amely gyárt nitrogén-monoxid, amelyek felváltva termel kemény erekciót a tágítás a vérerek a pénisz merevedési szövet. Egyéb összetevők metil-szulfonyil metán, kreatin, Cordyceps, és a cink. Az összes hozzávalót nem csak természetes. Ezek a biztonságos fogyasztani. Ha keres libidó kezelés működik, ajánlott kipróbálni Male Extra.

 

 

Male Extra