Libido behandling for mænd

Lav libido betyder en nedgang i sex-drev, der fører til et fald i seksuel aktivitet. Lad os gennemgå potentiel behandling af lav libido, der virker for mænd.

Lav libido kan komme fra en række forskellige årsager. Mest almindeligt, mandlige lav libido er et resultat af medicin bivirkninger, fysisk eller psykisk sygdom, stress, aldring, og hormonelle problemer (oftest, lav testosteron).

Listen over lav libido årsager.

  • Psykologiske spørgsmål. Stress og angst fra den stamme af dagligdagen, i parforholdet eller familiemæssige problemer, depression og psykiske lidelser er blandt de mange faktorer, der kan påvirke den seksuelle lyst.
  • Medicinske problemer. Sygdomme som diabetes; tilstande såsom fedme, forhøjet blodtryk, og højt kolesterol; og hiv-medicin, nogle hårtab retsmidler, og andre medikamenter kan have en negativ indflydelse seksuel lyst.
  • Hormonelle årsager. Testosteron er det hormon af begær. Lavt testosteronniveau betyde lav seksuel lyst. Niveauer dip som mænd alder; andre årsager omfatter kronisk sygdom, medicin, og andre stofmisbrug.

Hvad er den bedste libido behandling, der virker for mænd

Du kan prøve disse effektive skridt til at forbedre lav libido:

  • Tal med en terapeut. Følelsesmæssige faktorer såvel som fysiske faktorer kan påvirke din libido. Et tab af begær er mere sandsynligt blandt mænd, der har mistet en ægtefælle, er arbejdsløse eller har lav indkomst, eller er pensioneret. Tal med en terapeut, hvis du har et problem.
  • Udøve. At få mindst 200 minutter af moderat intensitet aerob aktivitet om ugen fører til forbedring i seksuelle præstationer og testosteronniveauer.
  • Vægttab. Dette er især vigtigt, hvis du er overvægtige. At have mindre abdominal fedt korreleret med forbedret ønske.
  • Styr din kost. I en undersøgelse af overvægtige mænd med type 2 diabetes, skære omkring 600 kalorier om dagen ved at følge en fedtfattig, høj-protein, moderat kulhydrat diæt var effektiv i at forbedre seksuel lyst.
  • Tjek din medicin. Bivirkninger og interaktioner af medicin kan bidrage til tab af seksuel lyst. Tal med din læge for at se, om nogen af dine nuværende medicin kan påvirke din seksuelle lyst.

Den libido behandling, der virker

Glem ikke at bruge mandlige supplement. Alle de ovennævnte behandlinger kan ikke være komplet uden tilskud. Men, du bør vælge et supplement, der har vist sig effektivt i behandling af lav libido af mænd. En anden vigtig ting, tillægget bør også være naturlige og godkendt af FDA.

I dag dukker Male Extra  op som det mest fremtrædende mandlige produkt. Male Extra  har så mange fordele, hvilket gør det til et stort supplement blandt mænd. Mandlig ekstra er en mandlig supplement med en unik blanding af ingredienser ikke kun kan gøre din penis længere og større, det kan også give dig en forbedret sexlyst, og bedre kontrol over dine erektioner tager disse piller regelmæssigt kan også give dig mere intense orgasmer.

De vigtigste ingredienser i denne mandlige ekstraudstyr supplement er granatæble og niacin. En tablet indeholder en massiv 500 milligram granatæble. Granatæble har vist sig effektiv i at øge erektion hårdhed, mens niacin har været knyttet til at reducere træthed og forbedre udholdenhed.

Det har også andre ingredienser som L-arginin, en aminosyre, der producerer nitrogenoxid, som i sving producerer hårde erektioner gennem dilatation af blodkar til penis erektil væv. Andre ingredienser er Methylsulfonylmethan, kreatin, cordyceps, og zink. Alle ingredienserne er ikke kun naturlige. De er sikre at forbruge. Hvis du er på udkig efter libido behandling, der virker, anbefales det at prøve Male Extra .

Male Extra