Proferia

Legjobb progeszteronkrém Magyarországon

Magyarországon egy teljesen természetes progeszteronkrém? Ismerje meg, hogy melyik terméket javasoljuk, és csak mi teszi ezt a hatékonyságot.

 
A nők a progeszteron megfelelő működésére támaszkodnak. Ha a nők progeszteronszintje alacsony, ez a menstruációs ciklus egyensúlyhiányt okozhat a meddőségi problémák mellett. A progeszteron krémet a menopauza idején használják fel, hogy elősegítse a progeszteron szintjének megfelelő szintre emelését. A progeszteronkrém Magyarországon szerezhető be. Megtalálhatod a legjobb, teljesen természetes progeszteron krémeket a menopauza jelek leküzdésére.

 

A progeszteron hormon rövid összefoglalása?

 
A progeszteron egy szteroid hormonális szer, amelyet a petefészke corpus luteum által az ovulációban és a mellékvesékben kisebb méretben is termelnek. A progeszteront a pregnenolon szteroid hormonális szerbői termelik a szervezetben, valamint a kortizol, androsztén-dion, az ösztrogének és a tesztoszteron sokféle szteroid hormonális ágensének előfutára.

 
Az ösztrogénektől eltérően a progeszteron a peteérés után a corpus luteum által termelt hormonális ágens és kisebb mennyiségben a mellékvese által kiváltott név. Emberben biokémiai úton vezetik, ami a koleszterintől a pregnenolonig a progeszteronig vezet. Ezzel szemben a progeszteron a kortikoszteroidok és a tesztoszteron előfutára. A progeszteront hasonlóképpen nagy mennyiségben állítják elő a placenta terhesség alatt.

Az ok, amiért a nőknek szüksége van a progeszteronra?

A progeszteron hormonális szerekkel történő pótlásához számos tényezőre van szükség a menopauzális hölgyek számára, mégis egyik alapvető szerepe az ösztrogén hatásainak stabilizálása vagy ellenzése. Az ellenálló ösztrogén szilárd veszélyt jelent a mellrákos sejtekre és a reproduktív rákokra.

 
Az ösztrogén fok 40-60% -kal csökken a menopauza idején, ami elég ahhoz, hogy elhagyja a menstruációt. De a progeszteron szintek némelyikben nullához közeledhetnek. Mivel a progeszteron az eddigiekhez képest sok más szteroid hormon, az alkalmazás a menopauza után jelentősen javíthatja az általános hormon egyensúlyt. A progeszteron serkenti a csontépítést, és így segíti az oszteoporózis elleni pajzsot.

 

Miért lenne szükség egy premenopauzális nőre a progeszteron krémet?

 
A menopauza előtti tíz-tizenöt év alatt sok hölgy rutinszerűen anovulációs ciklusokkal rendelkezik, ahol elegendő estrogént termelnek a menstruáció kialakulásához, mégis nem termelnek progeszteront, így megteremti az ösztrogén dominanciájának színterét. A progeszteron krém alkalmazása anovulációs hónapokban segít megelőzni a premenopauzás tüneteit.

 
A menopauza progeszteronszintjének csökkenése arányosan sokkal nagyobb, mint az ösztrogén fok. Bár az ösztrogén csak 40% -kal esik le a standardtól, a progeszteron nullára csökkenhet. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a progeszteron nagyon zsírban oldódik, gyorsan bejut a bőrön keresztül. A szubkután zsírból a progeszteron kapillárisvérbe kerül. Amikor az ösztrogén túlsúlya megtörténik, az ösztrogén finom szövetek elkezdhetnek növekedni, fejlődnek a májgyulladások és más reproduktív sejtproblémák. Ellentétben a különböző hormonális szerekkel, a kutatók ténylegesen azt találták, hogy a progeszteron ideális esetben a szervezet számára biztosítja a bőrön való alkalmazását.

 

A legjobb progeszteron krém a menopauza miatt Magyarországon.

 
A Proferia csak egy a progeszteronvágyás menopauza egyikében, amelyet Magyarországon kínálnak. A Proferia erősen oldódó vad yam-esszenciát kínál a nagy abszorpciós ár alapjaként. Számos előnye és különösen az ösztrogén okozta rák ellen való ellenállásának köszönhetően az összes természetes progeszteron sokkal jobban összpontosul, mint az alkalmazás, a normál esetben a nők betegségének elkerülésében és kezelésében.
Az idő előtti menopauzás hölgy számára javasolt, hogy a progeszteronok, mint pl. A Proferia 2 hetes időtartamon belül kezdjenek menstruációs ciklusok között a legjobb eredmény elérése érdekében. Csakúgy, mint a menopauza utáni hölgyeknél, javasoljuk, hogy a Profériumot a fent említett módon 21 egymást követő napon töltsék be a hónap során. A Proferia egy biztonságos és 100% -ban természetes progeszteron, amely segíti a test védelmét a menopauza ellen.
A Proferia progeszteron krémet a fő webhely megtekintésével kaphatja meg. A Proferia Budapest, Debrecen, Miskolc, Szeged, Pécs, Budapest XI. kerületben vagy más városban, az alábbi bannerre kattintva elkezdheti a vásárlást, valamint a menopauza kínzó jeleit és tüneteit.

 

Proferia