Kroppstransformation: från fett till muskel

Vi ska visa dig hur man får en modelltyps kroppsförvandling utgående från ett tillstånd där du har en bra mängd fett och liten muskelmassa.

Vi vet det här en avskräckande position för att starta din träningsresa från, men den goda nyheten är att du kan göra en svimlande förändring på bara några månader.

 

Musklerna behöver matas

 

Någonstans under de senaste decennierna började människor överallt förvirra en hälsosam kost med “dieting”.
Dieting är enkelt deprivation i namn av fettförlust. Med det kommer fysisk svaghet, olycka och en minskning av atleticism. Känn skillnaden mellan “dieting” och en “hälsosam diet.”
Utan tvekan är underhåll av kroppssammansättning förpackad i din kost. Men du behöver inte äta eller släppa alla dina kolhydrater och tugga på broccoli hela dagen. Extreme dieting förnekar kroppen vad den behöver för att uppleva en hälsosam tillväxt i form av muskelvävnad. På lång sikt kan det överraskande också leda till fettökning.
Att använda muskelförlust som en markör när en diet har blivit för extrem är ett bra sätt att upprätthålla ett hälsosamt tillvägagångssätt, och se till att din kropp får vad som behövs för att hålla jämna steg med intensiv träning.
Kom ihåg: Du kan äta någon gammal skräp för att bygga fett. När du äter för att bygga muskler och ge dina muskler det bränsle som de behöver-liknande aminosyror och bioaktiva peptider för att hjälpa muskelproteinsyntesen hjälper du muskeln att fortsätta växa, förbättra och utföra på hög nivå!

 

Näring och träning krävs för fett till muskelomvandling

 

För näring bör du redan känna till planen nu: sticka till hela matar, döda allt som behandlas, nixing socker så mycket som möjligt, höja på magert kött och ladda på fibrösa livsmedel.
För träningspartiet på din marsch tillbaka till att bli genuin och luta igen rekommenderar vi följande enkla program.
Träningen är en femdagars split:

 

  • Dag 1 fokuserar på överkroppen.
  • Dag 2 ger dig lite HIIT (högintensitetsintervallträning) med hjälp av kroppsvikt och kardioutrustning.
  • Dag 3 riktar sig till underkroppen.
  • Dag 4 träffar abs och fokuserar på återhämtning (yoga / stretching / rolling).
  • Dag 5 går tillbaka till kroppsvikt HIIT och / eller på kardioutrustning.

Det här programmet är lite oorthodoxt, och resultaten kommer att ge en spik i magert muskelmassa och -storlek, liksom en seriös skur av kroppsfett som gör en plan som träffar det bästa av båda världarna.

 

Steroids