Kroppstransformasjon: fra fett til muskel

Vi skal vise deg hvordan du får en modelltype kroppsomsetning som starter fra en tilstand hvor du har en god mengde fett og liten muskelmasse.

Vi vet dette en motløs posisjon for å starte treningsreisen fra, men den gode nyheten er at du kan gjøre en svimlende endring på bare noen få måneder.

Fett til muskel transformasjon

Et sted de siste tiårene begynte folk overalt å forvirre et sunt kosthold med “slanking”.
Dieting er enkel deprivasjon i navnet på vekttap. Med det kommer fysisk svakhet, ulykkelighet og en nedgang i atletiskhet. Vet forskjellen mellom “slanking” og et “sunt kosthold.”
Uten tvil opprettholdes kroppsammensetningen i kostholdet ditt. Men du trenger ikke å spise, eller slippe alle karbohydrater og tygge på brokkoli hele dagen lang. Ekstrem slanking nekter kroppen hva den trenger for å oppleve sunn vekst i form av muskelvev. På lang sikt, overraskende, kan det også føre til fettforbedring.
Ved å bruke muskelttap som en markør for når en diett har blitt for ekstrem, er en god måte å opprettholde en sunn tilnærming, og sørg for at kroppen din får det som er nødvendig for å holde tritt med konsekvent og intens trening.
Husk: Du kan spise noe gammelt søppel for å bygge fett. Når du spiser for å bygge muskler, og gi musklene drivstoffet de trenger, som aminosyrer og bioaktive peptider for å hjelpe muskelproteinsyntese, hjelper du musklene til å vokse, forbedre og utføre på høyt nivå!

Ernæringen og treningen kreves for fett til muskeltransformasjon

For ernæring, bør du allerede kjenne planen nå: Stikker seg til hele matvarer, tømmer alt som er behandlet, sukker så mye som mulig, hakker på magert kjøtt og fyller på fibrøse matvarer.
For treningsdelen av marsjen din tilbake til å bli gjennomsnittlig og lene igjen, anbefaler vi følgende enkle program.
Treningen er en fem-dagers splittelse:
• Dag 1 fokuserer på overkroppen.
• Dag 2 gir deg litt HIIT (høy intensitetsintervalltrening) ved hjelp av kroppsvekt og kardioutstyr.
• Dag 3 måler underkroppen.
• Dag 4 treffer abs og fokuserer på utvinning (yoga / stretching / rolling).
• Dag 5 går tilbake til kroppsvekt HIIT og / eller på kardioutstyr.
Dette programmet er litt uortodoks, og resultatene vil gi en spike i magert muskelmasse og -størrelse, så vel som en seriøs fusjon av kroppsfett som gjør en plan som treffer det beste fra begge verdener.

 

Steroids