Kan steroider brukes til å forbrenne fett

Folk tenker ofte på steroider som et stoff for å skape intens muskel og masse raskere enn normalt. Men faktisk kan steroider også brukes til å forbrenne fett.
Det er faktisk fettforbrenne steroider. Mens de ikke vil gjøre jobben alene, med riktig kosthold og mosjon, kan det være mye lettere å brenne fett mens du holder gevinsten intakt.

Når å vurdere steroider å brenne fett

Før du vurderer å bruke anabole steroider (eller noen annen forbindelse, for den saks skyld) for å forbrenne fett eller gå ned i vekt, bør du først vurdere kroppstypen din. Husk at forbindelsene idrettsutøvere og kroppsbyggere bruker til å kaste kroppsfett har svært spesifikke indikasjoner.
Hvis du er overvektig og du vil bli i form, så er anabole steroider ikke for deg. Du bør redusere kroppsfett naturlig med kosthold og mosjon før du vurderer å bruke noe ytelsesforbedringsmiddel.
Overflødig kroppsfett setter ubehagelig press på hjertet og organene, og å legge steroider til blandingen kan gjøre ting verre.

Topp 3 beste steroider for fettforbrenning

Når du tenker på steroider for å brenne fett og gå ned i vekt, er det tre fremre løpere som øyeblikkelig kommer til å tenke:
1. Trenbolone. For å starte, er den “beste” av de fettforbrenne steroider trolig trenbolon. På et vesentlig nivå er trenbolon utrolig effektiv for å bevare kroppens lean muskelmasse. Dette gir igjen kroppens metabolisme et løft som hjelper deg å brenne fett raskt mens du trener.
2. Winstrol. Hvis målet ditt er å brenne fett mens du fremdeles prioriterer muskelmassen, er Winstrol et godt valg. Winstrol er effektiv i å bygge opp styrke og masse. Kvinner kan også like Winstrol fordi det mangler noen av de mannlige fokuserte effektene av anabole steroider som testosteron.
3. Anavar. Mens visse steroider kan øke muskelmassen eller forårsake andre bivirkninger hos kvinner, anses Anavar for å være en av de sikrere fettforbrenne steroider.
Årsaken er at Anavar unngår noen av de mannspesifikke effektene av andre steroider, spesielt testosteron. Enda mer enn det, er Anavar fri for mange ugunstige bivirkninger av andre anabole steroider, noe som gjør det til en relativt sikker steroid å bruke.

Siste kommentarer

Med disse 3 forskjellige steroider kan du forvente å gjøre stort sett alt det en kroppsbygger drømmer om. Du vil smelte fett, pakke på muskler og din styrke vil også nå nye nivåer.
Hvis du vil brenne fett effektivt, er Trenbolone den beste forbindelsen i denne listen.
Hvis du vil beholde så mye muskel som mulig, eller til og med bygge noe mens du skjærer, vil Winstrol være viktige komponenter i stabelen din.
Og hvis du er en kvinne som ønsker å bygge muskler uten å få mannlige egenskaper, bør du vurdere å ta Anavar.

Steroids