Kako pronaći najbolju progesteronsku krema u Hrvatskoj.

Tražeći prirodnu krema progesterona u Hrvatskoj? Saznajte koju marku preporučujemo i što ga čini tako pouzdanim.

 
Žene se oslanjaju na progesteron da funkcionira na odgovarajući način. Kada je razina progesterona dame niska, to može rezultirati menstruacijskim nejednakostima uz probleme neplodnosti. Progesteron krema se koristi tijekom menopauze kako bi se poboljšala proizvodnja stupnjeva progesterona na dovoljnu razinu. Progesteron krema može se nabaviti u Hrvatskoj. Možete pronaći najbolje prirodne progesteronske kreme za osvajanje simptoma menopauze.

 

Što je progesteron hormon?

 
Progesteron je steroidni hormon koji je napravio korpus luteum jajnika kod ovulacije, a u veličinama manjih veličina nadbubrežne žlijezde. Progesteron se proizvodi u tijelu iz steroidnog hormona pregnenolona i preteča je većini drugih steroidnih hormona, uključujući kortizol, androstenedion, estrogene kao i testosteron.

 
Za razliku od estrogena, progesteron je naziv hormonalnog sredstva generiranog od korpus luteuma nakon ovulacije, kao i kod manjih veličina od nadbubrežne žlijezde. On je sintetiziran u ljudskim bićima u biokemijskom putu koji vodi od kolesterola do pregnenolona do progesterona. Zatim, progesteron je prethodnik kortikosteroida i testosterona. Progesteron je također sintetiziran, u velikodušnim količinama, posteljice tijekom trudnoće.

 

Zašto žene trebaju progesteron?

Progesteron je potreban za hormonsku nadomjesnu terapiju za menopauzalne dame za nekoliko čimbenika, međutim, među ključnim ulogama je ravnoteža ili suprotstavljanje utjecaju estrogena. Nepopravljeni estrogen razvija solidnu opasnost za stanice raka dojke i reproduktivne rakove.

 
Estrogenski stupnjevi pada samo 40-60% u menopauzi, što je jednostavno dovoljno za zaustavljanje menstrualnog ciklusa. Ipak, stupanj progesterona mogao bi se spustiti na gotovo nulu u nekim dame. Zbog činjenice da je progesteron prethodnik mnogim drugim steroidnim hormonskim sredstvima, njegova uporaba može znatno poboljšati ravnotežu ukupnih hormonskih sredstava nakon menopauze. Progesteron dodatno potiče izgradnju kosti i stoga pomaže pri zaštiti od osteoporoze.

 

Zašto žena u premenopauzi treba krema progesterona?

 
U 10 do petnaest godina prije menopauze, brojne ženke imaju dosljedno anovulacijske cikluse u kojima čine dovoljno estrogena za proizvodnju menstruacije, ali ne stvaraju nikakvu vrstu progesterona, čime postaje pozornica za nadmoć estrogena. Upotreba progesteronske kreme tijekom anovulacijskih mjeseci mogla bi pomoći izbjegavanju znakova premenopauzalnog uzimanja.

 
Pad razine progesterona u menopauzi proporcionalno je puno veći od gubitka razina estrogena. Dok estrogen pada samo 40 posto od standarda u prosjeku, progesteron se može smanjiti na gotovo apsolutno ne. Zbog činjenice da je progesteron zapravo topiv u masi, brzo se apsorbira kroz kožu. Od potkožnog masnog tkiva, progesteron se upija u kapilarnu krv. Kada se vrši estrogenska supremacija, stanice osjetljive na estrogen mogu početi rasti, stvarajući fibroide i različite druge reproduktivne tkivne probleme. Za razliku od ostalih hormonskih sredstava, znanstvenici su zapravo pronašli da se progesteron optimalno pruža tijelu kada se koristi s kožom.

 

Najbolja krema progesterona za menopauza u Hrvatskoj.

Proferia je među menopauzi progesterona koji je dostupan u Hrvatskoj. Proferije se sastoje od vrlo topljivog divljih jamstava koje se uklanjaju kao baze za njegovu veliku brzinu apsorpcije. Kao rezultat brojnih prednosti, a naročito njegove sposobnosti da se suprotstavi raku uzrokujući učinke estrogena, prirodni progesteron zaslužuje mnogo više pozornosti i primjenu nego što je obično odustalo od prevencije i liječenja dječjih zdravstvenih problema danas.

 
Za dame s pre menopauzi savjetuje se da počnete upotrebljavati progesteronske losione kao što je Proferia tijekom trajanja od dva tjedna između svake menstruacije za idealne rezultate. A za žene koje doživljavaju postmenopauzi, preporuča se primijeniti Profijer prema uputama tijekom perioda od 21 uzastopna dana tijekom mjeseca. Proferia je bez rizika i 100% prirodni progesteron koji pomaže ojačati zaštitu tijela od menopauze.
Možete dobiti Proferia progesterone krema posjetom službene stranice. Proferi se mogu zatražiti od Zagreba, Centra, Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka, Zadra, Slavonskog Broda, Pule, Sesvete, Karlovca ili nekog drugog grada klikom na donji banner kako biste započeli kupnju i zasigurno ćete imati mogućnost neugodnih znakova i simptoma menopauze danas.

Proferia