Is HGH hetzelfde met steroïden

HGH of menselijk groeihormoon wordt vaak ten onrechte beschouwd als steroïden. HGH en steroïden zijn echter twee heel verschillende dingen.
Menselijk groeihormoon wordt vaak ten onrechte op één hoop gegooid samen met andere zogenaamde ‘prestatieverbeterende geneesmiddelen’, zoals ‘anabole steroïden omdat HGH wordt getest voor en wordt verboden door de meeste grote sporten.

Wat is HGH?

HGH is een hormoon. Het is het hormoon dat de processen regelt en stimuleert die uw lichaam laten groeien van kindertijd tot volwassenheid. Zonder voldoende productie van HGH zouden je botten en spieren niet groeien en zou je blijven zoals je was als kind.

Wat is een steroïde?

Er zijn twee soorten steroïden die therapeutisch worden gebruikt in de geneeskunde. Corticosteroïden en anabole steroïden. Corticosteroïden zijn krachtige geneesmiddelen die worden gebruikt om zwelling en ontsteking te behandelen.
Anabole steroïden zitten in een klasse van geneesmiddelen die bekend staan ​​als ergogene hulpmiddelen, die gesynthetiseerd zijn om het meest lijken op mannelijke hormonen zoals testosteron en dihydrotestosteron.
Deze geneesmiddelen worden gesynthetiseerd in farmaceutische laboratoria,

De verschillen tussen HGH en steroïden

Steroïden zijn beter voor spiergroei. Steroïden zijn nog steeds fundament voor ballaststoffen, hoewel HGH steeds populairder wordt in bodybuilding. HGH kan echter de spiercellen indelen en hun aantal vergroten.
• Groeihormoon is een sterkere vetverbrander. Hoewel er steroïden met vetverbrandende activiteit zijn, vertoont HGH betere resultaten voor deze taak.
• HGH heeft mildere bijwerkingen dan steroïden. De meeste bijwerkingen die door GH worden veroorzaakt, zoals carpaaltunnelsyndroom of waterretentie, zijn tijdelijk en verdwijnen na de cyclus. Tegelijkertijd, als het niet correct wordt gebruikt, kunnen steroïden langdurige problemen veroorzaken met libido, acne en haaruitval. Bovendien, terwijl het gebruik van steroïden je eigen testosteron onderdrukt, veroorzaken injecties van HGH geen onderdrukking van endogeen groeihormoon.
• Steroïden zijn goedkoper en meer beschikbaar dan HGH. De zwarte markt van steroïden is meer ontwikkeld dan de HGH-markt, en het is veel gemakkelijker om ze te krijgen. Ook is namaak-groeihormoon vrij wijdverspreid vanwege de hoge prijs. Een ander verschil is de prijs. Steroïden zijn aanzienlijk goedkoper dan HGH omdat ze minder moeilijk te produceren zijn.

Beste steroïden  HGH

Of je anabole steroïden  HGH wilt gebruiken, hangt van veel dingen af. Vergeet niet dat HGH milder is, maar het duurt veel langer om resultaten te leveren. Anabole steroïden kunnen veel sneller resultaten opleveren, maar het risico op bijwerkingen is veel groter.

 

Steroids