Hvordan man skal håndtere lavt progesteron symptomer

Progesteron er et hormon i legemet som stimulerer og regulerer forskjellige funksjoner. Her vil du lære lavt progesteron symptomer og hvordan man skal håndtere dem.

Hvis du lider av tretthet, uregelmessig menstruasjon, hud problemer, eller vektøkning, din progesteron (eller mangelen på dem!) Kan være å klandre. Selv om disse symptomene kan utløses av andre årsaker som lav jern, hypotyreose, lavt vitamin D, kortisol ubalanse, bare for å nevne noen, progesteron kan sikkert være å klandre.

Hva er progesteron og hva gjør det?

Progesteron er en anti-inflammatorisk hormon som produseres før eggløsning for å forbedre muligheten for å bli gravid. Den har en beroligende, beroligende effekt, øker serotoninnivået i kvinners hjerne, noe som bidrar til å takle depresjon og søvnløshet.

Og, selvfølgelig, er progesteron avgjørende for å opprettholde en sunn graviditet. Dessverre, men mange kvinner med postmenopausal alder og barn lider av en progesteron-mangel som kan føre til mange helseproblemer, inkludert infertilitet.

Lavt progesteron-symptomene

  1. Menstruelle uregelmessigheter – lange sykluser, uregelmessige sykluser, kort luteal fase, en diagnose av polycystisk ovariesyndrom, menstruasjonskramper, spotting mid syklus eller før den fullstendige periode sjonen begynner.
  2. Infertilitet – progesteron er en av de viktigste hormonene som er involvert i å oppnå og opprettholde en sunn graviditet. Den forbereder slimhinnen i livmoren for et embryo til implantatet.
  3. Acne, sprø negler, tørr sprukket hud-hvis du lider av voksen utbruddet akne, Hvis neglene er cracking, splitting, peeling, eller huden på hælene og hendene er sprukket, kan du være lav i progesteron.
  4. Depresjon, angst, humørsvingninger-som vi alder, mange kvinner attributt et skifte i østrogen for deres humør symptomer. Men faktisk etter fylte 30, de fleste av oss opplever en dråpe i progesteron og en av de første tegn på dette senket nivå er et skifte i humør.
  5. Low libido‘, tretthet, tåkete tenkning-mindre enn ivrig på sex? Føles som å ha en ettermiddag lur? Kan ikke huske navn eller ord, så vel som du en gang gjorde? Rådfør deg med legen din for å teste progesteron i din neste sjekk.
  6. Slow metabolisme, vektøkning rundt midsection, sukker cravings-med økningen i diabetes over hele Nord-Amerika, de fleste skylden sukker og insulin for deres metabolske dysfunksjoner. Men som vi alder og progesteron dråper, det sikkert kan forsinke vår evne til å forbrenne fett.

Hvordan overvinne progesteron mangel

Progesteron piller kan foreskrives av en lege som en prevensjon eller Hormonbalanse behandling. Avhengig av alder av en kvinne, symptomene, hennes kropp kjemi og problemene, vil legen foreskrive bare den nødvendige mengden progesteron for å hindre overdose.

Sørg for å fortelle legen din om medisiner du tar (Hvis du gjør noe), og andre helsemessige forhold for å unngå allergiske reaksjoner og ubehagelige bivirkninger. Som alle andre helsemessige tilstand, hormon ubalanse er et alvorlig problem, og bør behandles under streng medisinsk tilsyn.

Hvordan øke progesteron nivåer naturlig

I motsetning til andre hormoner, forskere har funnet ut at progesteron er optimalt levert til kroppen når den påføres gjennom huden i motsetning til å bli administrert oralt.

Proferia er en trygg, helt naturlig aktuell progesteron krem som kan hjelpe til med å gjenopprette Hormonbalanse og motvirke effekten av østrogen dominans.

Proferia inneholder en svært oppløselig Wild Yam ekstrakt som base for sin høye absorpsjonshastigheten, samt 500 mg av USP progesteron per unse. Den inneholder ikke syntetiske hormoner, petroleum, lanolin eller andre animalske ingredienser.

På grunn av sine mange fordeler, og spesielt dens evne til å motsette seg den kreftfremkallende effekten av østrogen, naturlig progesteron fortjener langt mer oppmerksomhet og anvendelse enn generelt gitt i forebygging og omsorg for kvinners helseproblemer i dag.

Søknad: Proferia bør brukes én gang daglig eller som anvist av helsepersonell. Påfør på områder hvor huden din er tynn, slik som halsen, brystene, inne i armene, etc. Beløpet som trengs vil variere fra individ til individ og avhengig av symptomene oppleves, typisk 1/4 til 1/2 av en teskje daglig.

 

Proferia