Hvordan hjelper steroider til muskelbygging

Hvordan kan steroider være nyttige for muskelbyggingsprosessen? Mange steroider er testosteronbaserte, og testosteron er det viktigste hormonet for muskelvekst.

Det har blitt oppdaget at testosteron kan bidra til økt muskelproteinsyntese, redusere effekten av muskelprotein-sammenbrudd, og aktivere satellittcellene som er ansvarlige for å reparere musklene etter trening.
Ved å øke testosteronnivåene i kroppen, skaper vi et mye mer effektivt miljø for å stimulere muskelvekst. Den ekstra testosteron vil også forbedre utvinningstiden, noe som betyr at vi kan trene (og senere bryte ned og gjenoppbygge) muskelgrupper mye oftere.

Måten steroider fungerer

Når vi sier “steroid”, betyr det egentlig “anabole steroid”, som er en menneskeskapt substans som har lignende effekter på testosteron i kroppen, inkludert økt muskelvekst og gjenoppretting, styrke og leanness.
Steroider oppnår dette gjennom ulike mekanismer, men nettoresultatet er det samme: Proteinsyntesenivåene økes kraftig, eller proteinnedbrytningshastigheten reduseres sterkt eller begge deler, noe som resulterer i rask muskelvekst.
Mekanismene der kroppsfettnivåene reduseres eller undertrykkes, varierer fra stoff til legemiddel og er ikke verdt å dykke inn her, men vet bare at det er en del av “pakken” som steroider leverer.
Selv om testosteron i seg selv er den mest kjente steroiden, er det mange andre som er ganske populære blant idrettsutøvere og kroppsbyggere, som:
• Trenbolone.
• Dianabol.
• Boldenone.
• Anadrol.

De mest effektive steroider for muskelbygging

Dianabol som er svaret enkelt og enkelt; av de mest effektive muskelbyggende steroiderne holder Dianabol førstepremie. Det er ikke uvanlig, faktisk er det nesten garantert, bare 4-6 uker med Dianabol bruk kan presentere gevinster på opptil 20 kg og mye av det, ikke alt, men en god del vil være magert vev.
Noen vil argumentere for dette punktet og si at Anadrol er overlegen, og vi vil innrømme at det er et nært sekund. Imidlertid tar Dianabol kaken her som det er milligram for milligram sterkere enn Anadrol. Som Dianabol er også sterkere, vil flere av gevinsten faktisk være magert vev som med Anadrol mer av gevinsten i vekt vil være vannvekt.

Sammendrag

Forhåpentligvis har vi gitt deg noen svært nyttig informasjon om bruk av steroider for å lage den beste kroppen du er i stand til. Husk alltid at selv om steroider sikkert kan hjelpe deg med å bryte forbi dine naturlige genetiske grenser, kan de ikke endre din genetikk.
Ingen mengder medikamenter, trening og mat vil få deg til å se ut som Ronnie Coleman med mindre du ble unnfanget av sin fars supersperm og hans mammas eksepsjonelle egg.
Etter noen få sykluser bør du begynne å få en ide om hva ditt ultimate potensiale er. Og hvis du er fast bestemt, vil disiplinerte og tålmodige steroider hjelpe deg med å bygge din beste kroppsbygning i løpet av få år.
Hvis du vil ha størst størrelse, beste form og tynneste tilstanden kroppen din er i stand til, kan steroider være veien å komme dit.

Steroids
Hvordan hjelper steroider til muskelbygging