Hva skal du gjøre når sæden er usunt?

Livsstil problemer og andre faktorer er hovedårsaken til de økende mannlig ufruktbarhet problemer. Den viktigste årsaken til mannlig infertilitet er usunn sperm.

Usunn sperm.

Usunn sperm er ikke relatert til seksuell angst eller dårlig ytelse, det bare er relatert til volumet og kvaliteten av sædceller som et menneske produserer.

Usunn sperm kan være en kilde til frustrasjon for noen par som forsøker å bygge en familie. I mange tilfeller kan lav kvalitet sperm løses ved endring i kostholdet, justeringer i seksuell praksis og til og med endringer i undertøy.

De viktigste symptomene.

Den viktigste tegn på usunn sperm er manglende evne til å unnfange et barn. Det kan ikke være noen andre åpenbare symptomer.I noen tilfeller, et underliggende problem som en arvelig kromosom unormalt, en hormonell ubalanse, utvidede testicular årer eller en tilstand som blokkerer passering av sperm kan forårsake tegn og symptomer. Usunn sperm symptomer kan omfatte:

  •  Problemer med seksuell funksjon-for eksempel lav seksualdrift eller vanskeligheter med å opprettholde en ereksjon (erektil dysfunksjon).
  • Smerte, hevelse eller en klump i testikkel området.
  • Nedsatt ansikts-eller kroppshår eller andre tegn på et Kromosom eller hormon unormalt.

 Hvordan overvinne symptomene på usunn sperm

Husk, selv om du viser noen tegn eller symptomer på usunn sperm, du og partneren din bør alltid bli testet først.

Hvis du finner ut at du faktisk har usunn sperm, er det ikke slutten på verden. Noen ganger kan lav kvalitet sperm økes med riktig mat, øvelser, livsstil og supplement.

Snakker av supplement for å forbedre sperm kvalitet, kan du stole på Semenax. Semenax er en av de beste supplement for mannlig ekstrautstyr av LeadingEdgeHealth.

Semenax kan spille en viktig rolle for å forbedre sperm cellenes helse. Dette produktet er en kombinasjon av alle naturlige ingredienser, fremhevet av følgende:

  •  Svensk blomst pollen – en berømt naturlig hjelpemiddel for forstørre prostata.
  • L-lysin og sink-øker produksjonen av testosteron og sperm.
  • L-Arginine – fungerer på dobling av sæd volum og effektiv for å øke ereksjon størrelse og legge hardhet.
  • L-carnitine – for forbedret sperm konsentrasjon og bedre sædkvalitet.
  • Epimedium Sagittatum – bedre ereksjon kvalitet og libido.
  • Catuaba Bark og Maca-kraftig urte aphrodisiacs.
  • Gresskar frø – for bedre helse av prostata.

Det er viktig å konsumere 2 piller av Semenax to ganger om dagen. Betydelige resultater kan bli lagt merke til i 2 ukers bruk. Men for å dra mest nytte av dette tillegget, må du ta det for minst 60 til 90 dager. For å opprettholde dens virkninger, ta som en del av vedlikeholdet. I flere uker, Semenax kan bidra til å overvinne symptomene på usunn sperm.

 

Semenax