Hva er definisjonen av erektil dysfunksjon

Ikke alle seksuelle problemer kan betraktes som erektil dysfunksjon. Erektil dysfunksjon er spesifikk tilstand, lære den virkelige definisjonen her.

Hva er den virkelige definisjonen av erektil dysfunksjon

Erektil dysfunksjon (ED) er manglende evne til å få eller beholde en ereksjon fast nok til å ha samleie. Det er også noen ganger referert til som impotens.

Sporadiske ED er ikke uvanlig. Mange menn opplever det i tider med stress. Hyppig ED kan være et tegn på helseproblemer som trenger behandling. Det kan også være et tegn på følelsesmessige eller forholdet problemer.

Symptomer på erektil dysfunksjon

Menn kan ikke alltid lykkes å oppnå ereksjon, og hvis dette sjelden skjer, er det ikke ansett som et problem.

Men erektil dysfunksjon refererer ikke bare til en fullstendig manglende evne til å oppnå en oppreist penis. Symptomer kan også omfatte sliter med å opprettholde en ereksjon for lenge nok til å fullføre samleie eller en manglende evne til å ejakulere.

Det er ofte også følelsesmessige symptomer, som forlegenhet, skam, angst, og en redusert interesse for samleie. En mann anses å ha erektil dysfunksjon når disse symptomene forekommer regelmessig.

Årsaker til erektil dysfunksjon

Mannlig seksuell opphisselse er en kompleks prosess som involverer hjernen, hormoner, følelser, nerver, muskler og blodkar. Erektil dysfunksjon kan skyldes et problem med noen av disse. Likeledes, stress og psykisk helse bekymringer kan forårsake eller forverre erektil dysfunksjon.

Noen ganger en kombinasjon av fysiske og psykiske problemer forårsaker erektil dysfunksjon. For eksempel, en mindre fysisk tilstand som bremser din seksuelle reaksjon kan føre til angst for å opprettholde en ereksjon. Den resulterende angst kan føre til eller forverre erektil dysfunksjon.

Hvordan å behandle erektil dysfunksjon

Etter å vite definisjonen av erektil dysfunksjon inkludert symptomer og årsaker, nå kan det være lurt å vite behandlingen.Erektil dysfunksjon kan behandles. Hvis du går til en lege, må du være foreskrevet visse medisiner. Noen medikamenter som hjelper behandle erektil dysfunksjon er alprostadil, avanafil, sildenafil, Tadalafil, testosteron og Vardenafil.

Men hvis du er ute etter en naturlig behandling, er vårt forslag å ta Male Extra. Du trenger å vite Male Extra er ikke et medikament, det er et supplement laget av naturlige ingredienser. De inkluderer granateple, L-Arginine, metyl sulfonyl methanecreatine, cordyceps og sink.

De er ingrediensene som kreves for å kurere erektil dysfunksjon. Hvis du bruker Male Extra regelmessig, vil du få følgende fordeler:

  • Forbedre ditt sex liv og øke soverommet ditt tillit.
  • Få større, hardere, lengre varig ereksjon og mer intense orgasmer.
  • Fullt tilfredsstille partneren din med super utholdenhet og hele natten utholdenhet.
  • Tilfredshet garantert med vår 60 dagers pengene tilbake-garanti.

Male Extra definitivt fungerer. Hvis du har vært søker etter en mannlig ekstrautstyr supplement som kan gi deg positive resultater uten bivirkninger, dette er svaret.

Male Extra