Hur öka dina nivåer av testosteron genom livsmedel

Orolig för din testosteronnivåer släppa när du blir äldre? Här hittar du sätt på hur man kan öka testosteronnivåerna av livsmedel.

Testosteron är ett viktigt hormon för män

Testosteron är ett viktigt hormon i kroppen. Gilla det eller klump det är din testosteron grunden för din existens. Det hjälper till att bygga muskler, påverkar din reproduktiva organ, din sexlust, din benstyrka, ditt hjärta, ditt minne, din penis storlek, samt att reglera humör och påverka din ämnesomsättning.

Som män blir äldre deras testosteronnivåer börjar sjunka och detta påverkar allt från muskelmassa till hur de utför i sängen.

Men du kan hjälpa din kropp att upprätthålla normala T-nivåer genom att äta vissa livsmedel som har stödjande åtgärder för hormonproduktion.

Hur att öka testosteronnivåer av livsmedel

Äta rätt kan ge dig den extra testosteron som du behöver och lämnar dig ännu friskare än tidigare. Så vad ska du äta? Hemligheten är att ladda upp på följande livsmedel:

  1. tonfisk. Tonfisk är rik på vitamin D, som har kopplats till längre livslängd och testosteron produktion. Det är också en hjärt-hälsosam, proteinrik mat som är låg i kalorier. Oavsett om du väljer konserverade eller färska, äta denna fisk kan vara ett naturligt sätt att öka testosteron.
  2. lättmjölk. Mjölk är en stor källa till protein och kalcium. Barn och kvinnor uppmuntras att dricka mjölk för bättre benhälsa, men mjölk kan hålla mäns ben stark också. D-vitaminet innehållet kan också hålla testosteronnivåer i check.
  3. berikade spannmål. Vissa märken av spannmål är berikade med D-vitamin, för att inte nämna andra hjärt-hälsosamma näringsämnen. Överväg att införliva dessa livsmedel i din frukost rutin för att rivstarta din dag och dina testosteronnivåer.
  4. kokos. Paleo-värdig kokos kan inte bara hjälpa din diet smakar som en tropisk semester, det kan också hålla din T-score på hälsosamma nivåer. Det beror på att Giant nut är en källa till mättat fett, som spelar en roll i produktionen av testosteron.
  5. pumpafrön. Dessa Jack-o ‘-Lantern castoffs är en bra källa till zink, ett mineral som spelar en roll i tusentals olika enzymatiska reaktioner i kroppen, inklusive de inblandade i produktionen av testosteron. Det är ingen större överraskning, då, att en studie publicerad i “Nutrition ” fann att män med otillräcklig zink intag hade lägre testosteronkoncentrationer.

Hur man ökar testosteron med tillägg

Som vi har sagt tidigare att låg testosteron kan påverka mäns sexlust och reproduktionsorgan. Det innebär också att testosteronbrist har potential att orsaka infertilitet.

Om dina testosteronnivåer är låga och på samma gång du vill få din fru gravid, då kost kostförändringar inte kommer att räcka för att hjälpa dig. Du måste också ta särskilda kosttillskott för fertilitet, och vår huvudsakliga rekommendation är Fertility Blend för män.

Fertility Blend för män är en produkt från Daily Wellness företag, det är formulerat med alla naturliga ingredienser som har genomgått kliniska studier och funnit effektiva i att öka spermieantalet och säkerställa den allmänna hälsan hos spermier.

Aktiva ingredienser:

  • L-karnitin: detta har kliniskt visat sig öka antalet friska spermer som produceras i testiklarna.
  • Dong Guai: det ökar den allmänna hälsan och kvaliteten på spermerna.
  • Zink: det spelar en viktig roll i bildandet och motilitet av spermerna.
  • Vitamin C: det är rikt på antioxidanter som stärker immunförsvaret.
  • Andra ingredienser inkluderar E-vitamin, selen, grönt te blad extrakt, magnesiumstearat, rismjöl pulver, vitamin B6, vitamin B12, kiseldioxid och folat.

Majoriteten av användarna börjar märka skillnaden några dagar efter att de börjar använda Fertility Blend för män. Dock, för att förverkliga de fulla potentiella fördelarna med denna produkt, du måste använda den kontinuerligt i minst tre månader.

 

Fertility Blend