Hur hjälper steroider till muskelbyggande

Hur kan steroider vara till hjälp för muskelbyggande processen? Många steroider är testosteronbaserade, och testosteron är det viktigaste hormonet för muskeltillväxt.

Det har upptäckts att testosteron kan bidra till att öka muskelproteinsyntesen, minska effekten av muskelproteinuppdelning och aktivera de satellitceller som är ansvariga för att reparera musklerna efter träning.
Genom att öka testosteronnivåerna i kroppen skapar vi en mycket effektivare miljö för att stimulera muskel tillväxt. Det extra testosteronet kommer också att förbättra återhämtningstiden, vilket innebär att vi kan träna (och sedan bryta ner och ombygga) muskelgrupper mycket oftare.

Hur steroider fungerar

När vi säger “steroid” menar vi egentligen “anabolisk steroid”, som är en konstgjord substans som har liknande effekter på testosteron i kroppen, inklusive ökad muskeltillväxt och återhämtning, styrka och lutning.
Steroider uppnår detta genom olika olika mekanismer, men nettoresultatet är detsamma: proteinsyntesen ökar kraftigt eller proteinnedbrytningshastigheterna minskar kraftigt eller båda, vilket resulterar i snabb muskeltillväxt.
De mekanismer som minskar eller undertrycker kroppsfettnivåer varierar från läkemedel till läkemedel och är inte värda att dyka in här, men vet bara att det är en del av det “paket” som steroiderna levererar.
Medan testosteron i sig är den mest kända steroiden finns det många andra som är ganska populära bland idrottare och kroppsbyggare, som:
• trenbolon.
• Dianabol.
• Boldenone.
• Anadrol.

De mest effektiva steroiderna för muskelbyggande

Dianabol som är svaret enkelt och enkelt; av de mest effektiva muskelbyggande steroiderna Dianabol håller första pris. Det är inte ovanligt, i själva verket är det nästan garanterat, bara 4-6 veckors användning av Dianabol kan ge vinster på upp till 20 kg och mycket av det, inte bara en bra bit blir mager vävnad.
Vissa kommer att argumentera för denna punkt och säga att Anadrol är överlägsen och vi kommer att erkänna att det är en nära sekund. Dianabol tar emellertid kakan här eftersom det är milligram för milligram starkare än Anadrol. Eftersom Dianabol är starkare, kommer mer av de vinster som verkligen kommer att vara magert vävnad som med Anadrol mer av vinsterna i vikt kommer att vara vattenvikt.

Sammanfattning

Förhoppningsvis har vi gett dig väldigt användbar information om hur du använder steroider för att tillverka den bästa kroppen du kan. Kom alltid ihåg att även om steroider säkert kan hjälpa dig att bryta sig över dina naturliga genetiska gränser, kan de inte förändra din genetik.
Ingen mängd droger, träning och mat kommer att få dig att se ut som Ronnie Coleman om du inte var tänkt på hans pappas supersperma och hans mammas exceptionella ägg.
Efter några cykler bör du börja få en uppfattning om vad din ultimata potential är. Och om du är fast besluten, kommer disciplinerade och tålmodiga steroider hjälpa dig att bygga din bästa kroppsbyggnad inom några få år.
Om du vill ha den största storleken, den bästa formen och det lilla läget som din kropp kan, kan steroider vara vägen att komma dit.

 

Steroids