Hogyan lehet növelni a tesztoszteron férfi természetesen gyakorlatok

Ha a tesztoszteron szint alacsony, nem éri el automatikusan a receptet. Ismerje meg itt, hogyan lehet növelni a tesztoszteron szintet férfiakban gyakorlatokat.

A jelentősége tesztoszteron a férfiak.

Ha van egy dolog, ami egy ember egy ember, ez a tesztoszteron. Ez a hormon, amely a szervezet által termelt természetes felelős számos fontos dolgot, mint például: izomépítés, konfidenciaszintekre libidó, az erő és még sok más.

A tesztoszteron felelős azért, hogy az ambiciózus alfa-gondolkodásmódot. Ez felelős azért, hogy a libidó szintje háborgott. Ez is feladata, hogy segítsen kialakítani és fenntartani az izomtömeget.

Ja, és ez is felelős azért, hogy a nem kívánt zsírt le a hátához. Sajnos, bár, a legtöbb férfi tesztoszteron szint elkezd dobni, ha elérik a 30-as évek végén vagy a korai 40-es években. 40 után, a tesztoszteron szint csökken mintegy 2%-át évente.

Hogyan lehet növelni a tesztoszteron a férfiak által gyakorlatok

Hogyan megy körülbelül szerzés több tesztoszteron? Itt van több ways-hoz növekszik a tesztoszteron, hogy minden ember tud csinálni könnyen.

Sprint

Több tanulmány kimutatta, hogy növelheti a tesztoszteron szint a sprinting. Az egyik vizsgálatban, tesztoszteron szint jelentősen növekedett az emberek, akik végre egy sor nagyon rövid (de intenzív) 6 másodperces Sprint-és a tesztoszteron szint maradt magas után is azok az emberek teljesen felépült a Sprint edzés.

Emelje nehéz cucc

Rövid idő tudod csinál magas ripsz-val alacsony mér vagy alacsony ripsz-val magas mér, tanul volna mutatott amit ez feltétlenül fog nehéz mér-hoz alapvető reklám testosterone.Teljes test, nehéz gyakorlatok, mint a zömök, deadlifts, pad prések, és olimpiai felvonók ideális esetben kell használni, a 85-95%-a yourrepetition emelés. Sírnod kell csinál 2-3 teli test mér emelés próbamunka által hét-hoz kap jó testosterone-reklám eredmények. Kutatások azt mutatják, hogy ez a fajta erőltetett rep meg generál több tesztoszteront, mint egyszerűen csak annyi ripsz, amennyit csak tudsz csinálni egyedül.

Használja a lábad

Egy másik vizsgálatban, hogy megvizsgálta a hormonális válasz a súly képzés, a résztvevők osztották a kar-csak képzési csoport és a láb-plusz-kar képzési csoport. A tesztoszteron növekedése jelentősen magasabb volt a csoportban, hogy a hozzáadott alsó test képzés a felsőtest képzés.

Bár lehet csábító, különösen a srácok, hogy összpontosítson a gyakorlatok, mint a bicepsz fürtök és a pad gomb megnyomásával, észre fogod venni, sokkal jobb eredményeket sovány izomtömeg, az energia, nemi vágy, és a zsírégetést, ha magában foglalja a multi-Joint láb gyakorlatok, mint a lunges és zömök a a rend.

Hogyan lehet növelni a tesztoszteron-val kiegészítés

Lehet, hogy kemény gyakorlatok, de ne feledje, hogy elég pihenni. A tudósok tanulmányozták a hatását nagyon rövid pihenő időszakok a tesztoszteron, és megállapította, hogy a hosszabb pihenőidő mintegy 120 másodperc között határozza meg a jobb épület tesztoszteron (bár akkor is építeni más hormonok, mint például a növekedési hormon, a rövidebb pihenőidők).

Egy másik fontos dolog gyakorlása a megfelelő energia. És tudod beszerez nagy energia-hoz csinál-a ünnepély mellett étkezési tápláló élelmiszerek és bevétel jobb pótlás. Válassza ki Fertility Blend a férfiak napi wellness társaság, mint a napi kiegészítés, mert ez a termék nagyon gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. És minden hozzávaló természetes.

Fertility Blend a férfiak alapvetően célja, hogy javítsa a termékenységet, de ez is befolyásolja az általános egészségügyi tested pozitívan. Szükséged lesz Fertility Blend a férfiak, hogy támogassa a kitartást gyakorlása során annak érdekében, hogy növelje a tesztoszteron szintet.

 

Fertility Blend