Hogyan késlelteti a korai menopauza, füvek és zöldségek

A nők nem tudják elkerülni időben a menopauza, de olyan módon, hogy késleltesse a korai menopauza. Itt vannak a módját, hogyan lehet késleltetni a korai menopauza a gyógynövények és zöldségek.

Változás kora.

A menopauza az időszak egy nő életében, amikor a petefészek nem felszabadító tojás és a méh leáll termelő és kiutasították a bélés, hogy a végeredmény havi támogatása a megtermékenyített petesejt. Ez azt jelenti, a végén a havi menstruáció és egy teljesen új megölte a tünetek, mint például a hőhullámok, hangulatváltozások és hüvelyszárazság.

Menopauza általában kezdődik a késő 40-es vagy 50-es évek elején a legtöbb nő. De néhány nőknél korai menopauza már 35! Bizonyára azért, mert az egészségtelen életmód, amelyek zavarják a hormon szintjét.

Korai menopauza tüneteit.

Fontos, hogy legyen óvatos, hogy minden korai menopauza tüneteit, mint például a hőhullámok, álmatlanság, fejfájás, hangulatváltozások, szárazság, csökkent a bőr rugalmasságát, és a memória elvesztését.

Az is fontos, hogy különös gondossággal magunkat, hogy késleltesse a korai menopauza és megakadályozzák a klimaxos tünetek.

A jó hír az, hogy bizonyos gyógynövények és zöldségek gazdagok „fitoösztrogének” növényi alapú ösztrogént. Ezek kiváló természetes hormonpótló hogy könnyen konvertálja az ösztrogén a szervezetben.

A módját, hogyan kell késleltetni a korai menopauza a gyógynövények és zöldségek.

1. Egyél a zöldek. Biztosak vagyunk abban, hogy az orvos vagy valaki mondott ilyet. A gazdag étrend zöldségek, mint a zöldségek segíthet megelőzni a menopauza tüneteit természetesen. A gyümölcsök és zöldségek alacsony kalória és segítségével úgy érzi, tele van.

Therefore, large consumption of green is great for your overall body metabolism and function. Other than that, eating your greens can also help prevent a few number of diseases. One of the diseases it can help prevent would be the heart disease. This is important as the risk of getting a heart disease tends to increase after menopause.

2. Include herbs in your diet. Another natural substance that helps to delay early menopause is the herb wild yam (Dioscorea villosa).

Wild yam should not be confused with the yams that you might have in your kitchen. The wild yam is a different species known for its active ingredient diosgenin, which is a phytoestrogen. Diosgenin contains an ingredient similar to DHEA, a precursor to human sex hormones.

An East Indian traditional herb, wild yam has a long history of use for hormonal problems. Many pre-menopausal and post-menopausal women will use creams containing wild yam. Typically, only the roots are used when preparing creams, tinctures, and extracts.

Other herbs that can help you is black cohosh, skullcap, ginseng and red clover.

Proferia: a natural progesterone cream containing wild yam.

As explained above, wild yam is a highly beneficial herb to delay early menopause and treat the symptoms. But you might be wondering about where you can get the wild yam.

Well, do not be confused. Just buy Proferia cream! It is a safe, all-natural topical progesterone cream that can aid in restoring hormone balance and counter the effects of estrogen dominance.

Proferia tartalmaz egy nagymértékben oldható vad yam kivonat, mint a bázis a magas abszorpciós sebessége, valamint a 500 mg USP progeszteront unciánként. Nem tartalmaz szintetikus hormonok, ásványolaj, lanolin, vagy más állati eredetű összetevőket.

Alkalmazza Proferia krémet a nyak, mell, belül a karok, stb szükséges összeg jellemzően ¼ ½ teáskanál naponta.

Proferia
Hogyan késlelteti a korai menopauza, füvek és zöldségek