Hogyan kell késleltetni a menopauza gyógynövényekkel

A nők nem tudják elkerülni időben a menopauza, de olyan módon, hogy késleltesse a korai menopauza. Itt vannak a módját, hogyan lehet késleltetni a korai menopauza a gyógynövények és zöldségek.

Változás kora.

A menopauza az időszak egy nő életében, amikor a petefészek nem felszabadító tojás és a méh leáll termelő és kiutasították a bélés, hogy a végeredmény havi támogatása a megtermékenyített petesejt. Ez azt jelenti, a végén a havi menstruáció és egy teljesen új megölte a tünetek, mint például a hőhullámok, hangulatváltozások és hüvelyszárazság.

Menopauza általában kezdődik a késő 40-es vagy 50-es évek elején a legtöbb nő. De néhány nőknél korai menopauza már 35! Bizonyára azért, mert az egészségtelen életmód, amelyek zavarják a hormon szintjét.

Korai menopauza tüneteit.

Fontos, hogy legyen óvatos, hogy minden korai menopauza tüneteit, mint például a hőhullámok, álmatlanság, fejfájás, hangulatváltozások, szárazság, csökkent a bőr rugalmasságát, és a memória elvesztését.

Az is fontos, hogy különös gondossággal magunkat, hogy késleltesse a korai menopauza és megakadályozzák a klimaxos tünetek.

A jó hír az, hogy bizonyos gyógynövények és zöldségek gazdagok „fitoösztrogének” növényi alapú ösztrogént. Ezek kiváló természetes hormonpótló hogy könnyen konvertálja az ösztrogén a szervezetben.

A módját, hogyan kell késleltetni a korai menopauza a gyógynövények és zöldségek.

1. Egyél a zöldek. Biztosak vagyunk abban, hogy az orvos vagy valaki mondott ilyet. A gazdag étrend zöldségek, mint a zöldségek segíthet megelőzni a menopauza tüneteit természetesen. A gyümölcsök és zöldségek alacsony kalória és segítségével úgy érzi, tele van.

Ezért nagy a zöld fogyasztása nagy az Ön teljes test metabolizmusát és működését. Más mint amit, étkezési-a zöldségekre tud is segít megakadályoz néhány szám-ból betegségek. Az egyik betegség segíthet megelőzni lenne a szívbetegségek. Ez azért fontos, mert a kockázat a szívbetegségek egyre inkább növekedni után menopauza.

2. Gyógynövények diéta. Egy másik természetes anyag, amely segít, hogy késleltesse a korai menopauza a gyógynövény vad Yam (Dioscorea villosa).

Vad Yam nem szabad összetéveszteni a jamgyökér, hogy lehet, hogy a konyhában. A vad Yam egy másik faj ismert hatóanyag diosgenin, amely a fitoösztrogén. Diosgenin tartalmaz összetevőként hasonló DHEA, előfutára az emberi nemi hormonok.

Egy Kelet-indiai hagyományos gyógynövény, vad Yam régóta használható hormonális problémák. Sok pre-menopauzális és posztmenopauzális nők fogja használni krémek tartalmazó vad Yam. Jellemzően, csak a gyökereit használják előkészítése során krémek, tinktúrák, és kivonatok.

Egyéb gyógynövények, amelyek segítségével a fekete Cohosh, skullcap, ginszeng és vörös lóhere.

Proferia: Hogyan kell késleltetni a menopauza gyógynövényekkel

Mint fentebb említettük, vad Yam egy rendkívül előnyös gyógynövény késleltetni a korai menopauza, és kezeljük a tüneteket. De lehet, hogy kíváncsi, hogy hol lehet kapni a vad Yam.

Nos, nem szabad összekeverni. Csak vesz Proferia krém! Ez egy biztonságos, teljesen természetes lokális progeszteron krém, amely támogatást helyreállítása hormon egyensúly és ellensúlyozhatja a hatását az ösztrogén dominancia.

 

Proferia tartalmaz egy nagymértékben oldható vad yam kivonat, mint a bázis a magas abszorpciós sebessége, valamint a 500 mg USP progeszteront unciánként. Nem tartalmaz szintetikus hormonok, ásványolaj, lanolin, vagy más állati eredetű összetevőket.

Alkalmazza Proferia krémet a nyak, mell, belül a karok, stb szükséges összeg jellemzően ¼ ½ teáskanál naponta.

Proferia