Hoe kunt u uw niveau van testosteron te verhogen met voedsel

Bezorgd over je testosterongehalte daalt als je ouder wordt? Hier vindt u de manieren over hoe om testosteron te verhogen door voedsel te vinden.

Testosteron is een belangrijk hormoon voor mannen

Testosteron is een belangrijk hormoon in het lichaam. Net als het slikken of stikken, je testosteron is het fundament van je bestaan. Het helpt spieren op te bouwen, van invloed op je voortplantingsorganen, je libido, je botsterkte, je hart, je geheugen, uw penis grootte, evenals de regulering van de stemming en het beïnvloeden van je stofwisseling.

Dropped testosteronspiegel

Als mannen ouder worden hun testosteron niveaus beginnen te dalen en dit heeft gevolgen voor alle dingen van spiermassa hoe ze presteren in bed.

Maar je kan helpen uw lichaam te handhaven normale T-niveaus door het eten van bepaalde voedingsmiddelen die ondersteunende acties voor de productie van hormonen hebben.

Hoe te verhogen van testosteron niveaus door voedingsmiddelen

Het eten van rechts kan geven u de extra testosteron die je nodig hebt en laat je nog gezonder dan voorheen. Dus wat moet je eten? Het geheim is om te laden op de volgende voedingsmiddelen:

  1. tonijn. Tonijn is rijk aan vitamine D, die is gekoppeld aan een langere levensduur en testosteron productie. Het is ook een hart-gezond, eiwitrijk voedsel dat weinig calorieën heeft. Of u kiest in blik of vers, het eten van deze vis kan een natuurlijke manier van het stimuleren van testosteron.
  2. magere melk. Melk is een grote bron van eiwitten en calcium. Kinderen en vrouwen worden aangemoedigd om melk te drinken voor een betere botgezondheid, maar melk kan de botten van mannen ook sterk houden. Het vitamine D-gehalte kan ook testosteron niveaus in controle houden.
  3. versterkte granen. Sommige graan merken zijn verrijkt met vitamine D, niet te vergeten andere hart-gezonde voedingsstoffen. Overweeg het opnemen van deze voedingsmiddelen in uw ontbijt routine om te springen-start uw dag en uw testosteron niveaus.
  4. kokosnoot. Paleo-waardige kokosnoot kan niet alleen helpen uw dieet smaak als een tropische vakantie, het kan ook houden uw T-Score op gezonde niveaus. Dat komt omdat de reusachtige moer is een bron van verzadigd vet, die speelt een rol in de testosteron productie.
  5. pompoenpitten. Deze jack-O’-Lantern afgedankt zijn een goede bron van zink, een mineraal dat een rol speelt in duizenden verschillende enzymatische reacties in het lichaam, inclusief degenen die betrokken zijn bij de productie van testosteron. Het is geen grote verrassing, dan, dat een studie gepubliceerd in “voeding ” vond dat mannen met onvoldoende zink inname had lagere testosteron concentraties.

Hoe te verhogen van testosteron met supplement

Zoals we eerder hebben gezegd dat laag testosteron kan invloed hebben op mannen geslachtsaandrijving en voortplantingsorganen. Het betekent ook dat testosteron tekort heeft het potentieel om onvruchtbaarheid veroorzaken.

Als uw testosteron niveaus laag zijn en op hetzelfde moment dat u wilt uw vrouw zwanger te krijgen, dan dieet dieet wijzigingen zal niet genoeg zijn om u te helpen. U moet ook speciale supplementen voor de vruchtbaarheid te nemen, en onze belangrijkste aanbeveling is FertilityBlend voor mannen.

FertilityBlend voor mannen is een product van het dagelijkse Wellnessbedrijf, het is geformuleerd met behulp van alle natuurlijke ingrediënten die klinische studies hebben ondergaan en die effectief zijn gebleken bij het verhogen van het aantal zaadcellen en zorgen voor de algehele gezondheid van het sperma.

Actieve ingrediënten:

  • L-carnitine: dit is klinisch aangetoond om het aantal gezonde sperma dat in de teelballen wordt geproduceerd te verhogen.
  • Dong Guai: het verhoogt de algehele gezondheid en kwaliteit van uw Sperms.
  • Zink: het speelt een belangrijke rol in de vorming en beweeglijkheid van de Sperms.
  • Vitamine C: het is rijk aan antioxidanten die het immuunsysteem stimuleert.
  • Andere stoffen in dit middel zijn vitamine E, selenium, groene thee blad extract, magnesiumstearaat, rijstmeel poeder, vitamine B6, vitamine B12, silica en folaat.

De meerderheid van de gebruikers begint het verschil een paar dagen te merken nadat ze FertilityBlend voor mannen gaan gebruiken. Echter, om de volledige potentiële voordelen in dit product te realiseren, u moet het continu gebruiken voor een minimum van drie maanden.

 

 

Fertility Blend