Hoe te verhogen sperma telling en volume

Mannelijke onvruchtbaarheid is vaak het gevolg van een laag aantal zaadcellen en een laag volume van het sperma. Hier vindt u de manieren over hoe je je het aantal zaadcellen en sperma volume te verhogen leren.

Het aantal zaadcellen

Het is essentieel voor elke man om te weten hoe te verhogen zaadcellen tellen natuurlijk snel en voldoende kennis over de factoren die verantwoordelijk zijn voor een laag aantal zaadcellen bij mannen en hoe het te voorkomen.

Een laag aantal zaadcellen is een van de belangrijkste oorzaken van onvruchtbaarheid bij mannen.

Een laag aantal zaadcellen verwijst naar een ongezonde voorwaarde dat sommige mensen ervaren als ze niet aanzienlijke hoeveelheid zaadcellen in hun sperma.

Het hebben van een laag aantal zaadcellen vermindert de kans dat een van een man sperma eicel van zijn partner zal bevruchten, wat resulteert in de zwangerschap.

Lage sperma volume

Er zijn een aantal onderliggende voorwaarden die tot een laag ejaculatie volume leiden kunnen. Je bent waarschijnlijk bekend met iets genaamd hypogonadisme, de officiële term voor laag testosteron. Samen met het maken van het moeilijk om, goed, krijgen hard, laag testosteron kan ook het verminderen van de hoeveelheid ejaculaat je produceert.

U ook het gevoel niet-specifieke symptomen zoals vermoeidheid, zwakte, of moeite zich te concentreren, alles wat je hoeft te doen is uw arts bezoeken om u te controleren op laag testosteron. Andere tekenen van laag testosteron omvatten uw geslachtsaandrijving verdwijnende en uw penis, scrotum, en testikels krimpen.

Een voorwaarde die u misschien niet hebt gedacht over, echter, is diabetes. Als uw bloedsuiker al een tijdje hooi is, kan dit de zenuwen en uw bloedvaten beschadigen. Dit kan het moeilijker maken voor de zenuwsignalen om te communiceren, wat kan resulteren in erectiestoornissen en ejaculatie problemen.

Andere neurologische problemen, zoals multiple sclerose of ruggenmerg verwondingen, kan ook leiden tot lage sperma volume op een vergelijkbare manier.

U ook een afname van het volume van uw ejaculaties opmerken als u een vergrote prostaat heeft, die hoge bloeddruk of urine problemen behandelt of als u onlangs een abdominale operatie heeft ondergaan.

Maar sperma volume is niet altijd te wijten aan gezondheidsproblemen. Bepaalde medicijnen zoals antibiotica of antidepressiva en marihuana kunnen het sperma volume verminderen

Hoe natuurlijk verhogen sperma telling en sperma volume

 1. Zorg ervoor dat je genoeg oefening doet. Verschillende studies over overgewicht of zwaarlijvige mannen hebben aangetoond dat sperma telling verhoogd wanneer ze verloren gewicht.
 2. Vermijd bepaalde medicijnen. Het is zeer belangrijk dat u een praatje met uw arts voordat u stopt met een cursus van de geneeskunde, maar sommige voorschriftmedicijnen zijn bekend dat het verminderen van de gezonde productie van sperma. Deze omvatten sommige antibiotica, anti-androgenen, ontstekingsremmers, antipsychotica, corticosterioden, anabole sterioden, exogene testosteron en methadon.
 3. Verminder stress. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar vergelijkbaar met vrouwen, stress kan invloed hebben op de vruchtbaarheid. Dit is omdat wanneer het lichaam wordt benadrukt, het houdt energie en richt zich op het overleven, in plaats van reproducerend. Een gezond dieet en lichaamsbeweging kunnen goede plekken zijn om te beginnen.
 4. Vermijd sigaretten. Het is een goed bewezen feit dat roken vermindert sperma telling, dus als je wilt om uw vrouw zwanger te maken, kan nu de tijd om te stoppen.
 5. Zorg ervoor dat je genoeg slaap krijgt. Hoewel slaap niet rechtstreeks met sperma telling verbonden kan worden, is het een belangrijk onderdeel om ervoor te zorgen dat je lichaam gezond is, dus zorg ervoor dat je vroeg genoeg uitschakelt!
 6. Semenax. Semenax is bekend als een natuurlijk supplement voor arme sperma gezondheid, en pleit ervoor dat het sperma telling en sperma volume kan verbeteren.

Semenax is een van de grote product voor het verhogen van het sperma en sperma volume. Semenax zal een man maken om te kunnen ejaculeren veel sperma-dit is wat precies elke man wil hebben. En dat is niet verwonderlijk omdat de mate van plezier die ze zullen ervaren zal afhangen van het. Hoe meer je ejaculaat, hoe intenser je orgasme zou zijn. En hoe hoger uw sperma telling en kwaliteit, hoe beter uw vruchtbaarheid.

Semenax voordelen

 • Bevat een geheel natuurlijke formule.
 • Het verbetert de libido.
 •  Het verhoogt de productie van mannelijke hormonen.
 • Het helpt de seksuele prestaties te verbeteren.
 •  Het verhoogt de seksuele eetlust en uithoudingsvermogen.
 •  Het helpt bij het verbeteren van sperma kwaliteit en kwantiteit.

Als u wilt weten over de verdere informatie over ‘ hoe te verhogen sperma telling en volume ‘, is het raadzaam om de Semenax bezoeken door te klikken op de banner hieronder.

Semenax