Hoe helpen steroïden voor spieropbouw

Hoe kunnen steroïden nuttig zijn voor het spieropbouwproces? Veel steroïden zijn gebaseerd op testosteron en testosteron is het belangrijkste hormoon voor spiergroei.

Er is ontdekt dat testosteron kan bijdragen aan het verhogen van de spiereiwitsynthese, het verminderen van het effect van spiereiwitafbraak en het activeren van de satellietcellen die verantwoordelijk zijn voor het herstel van de spieren na een training.
Door de testosteronniveaus in het lichaam te verhogen, creëren we een veel efficiëntere omgeving om spiergroei te stimuleren. Het extra testosteron verbetert ook de hersteltijd, wat betekent dat we spiergroepen veel vaker kunnen trainen (en vervolgens afbreken en opnieuw opbouwen).

De manier waarop steroïden werken

Wanneer we ‘steroïde’ zeggen, bedoelen we eigenlijk ‘anabole steroïde’, een door de mens gemaakte substantie die vergelijkbare effecten heeft op testosteron in het lichaam, waaronder toegenomen spiergroei en herstel, kracht en magerheid.
Steroïden bereiken dit met behulp van verschillende mechanismen, maar het netto resultaat is hetzelfde: de eiwitsynthesesnelheden zijn enorm toegenomen of de eiwitafbraaksnelheden zijn sterk verminderd of beide, wat resulteert in een snelle spiergroei.
De mechanismen waardoor het lichaamsvetgehalte wordt verlaagd of onderdrukt, variëren van geneesmiddel tot geneesmiddel en zijn hier niet de moeite waard om te duiken, maar weet gewoon dat dat deel uitmaakt van het ‘pakket’ dat steroïden leveren.
Terwijl testosteron zelf de bekendste steroïde is, zijn er vele andere die erg populair zijn bij atleten en bodybuilders, zoals:
• Trenbolone.
• Dianabol.
• Boldenone.
• Anadrol.

De meest effectieve steroïden voor spieropbouw

Dianabol dat is het antwoord eenvoudig en duidelijk; van de meest effectieve spieropbouwende steroïden heeft Dianabol de eerste prijs. Het is niet ongebruikelijk, in feite is het bijna gegarandeerd, slechts 4-6 weken van Dianabol gebruik kan winsten tot 20 lbs opleveren en veel ervan, niet alles behalve een goed stuk zal mager weefsel zijn.
Sommigen zullen dit argument betogen en zeggen dat Anadrol superieur is en we zullen toegeven dat het een goede tweede is. Echter, Dianabol neemt de taart hier omdat het milligram is voor milligram sterker dan Anadrol. Aangezien Dianabol ook sterker is, zal meer van de behaalde winsten inderdaad mager weefsel zijn, zoals bij Anadrol, zal meer gewichtstoename het watergewicht zijn.

Overzicht

Hopelijk hebben we je een aantal zeer nuttige informatie gegeven over het gebruik van steroïden om de beste lichaamsbouw te creëren waar je toe in staat bent. Onthoud altijd dat hoewel steroïden u zeker kunnen helpen om uw natuurlijke genetische grenzen te overschrijden, zij uw genetica niet kunnen veranderen.
Geen enkele hoeveelheid drugs, training en voedsel zal je laten lijken op Ronnie Coleman, tenzij je verwekt bent met het super sperma van zijn vader en het uitzonderlijke ei van zijn moeder.
Na een paar cycli, zou u moeten beginnen om een ​​idee te krijgen over wat uw uiteindelijke potentieel is. En als u vastbesloten, gedisciplineerd en geduldig bent, helpen steroïden u om uw beste lichaamsbouw in een paar korte jaren op te bouwen.
Als u de meeste maat, de beste vorm en de meest slanke conditie wilt hebben waar uw lichaam vatbaar voor is, dan zijn steroïden de beste manier om er te komen.

Steroids
Hoe helpen steroïden voor spieropbouw