Har menn virkelig trenger å ta testosteron booster

Det er mange produkter av testosteron booster der ute lovende å forbedre din naturlige produksjon av testosteron. Men vil du virkelig trenger dem?

Testosteron er det kjønnshormonet er ansvarlig for å definere “manndom.” Riktig nivåer av dette nøkkelhormon er også nødvendig for å stimulere seksuell lyst, øke libido, høyne opphisselse og sikre seksuell tilfredsstillelse.

Som menn alder, deres T-nivåer naturlig nedgang, men dette kan akselerere raskere enn normalt ved de typiske amerikanske livsstilen som kronisk stress, utilstrekkelig ernæring, vektøkning, manglende mosjon og reseptbelagte legemidler.

Om testosteron booster

Testosteron boosters er en klasse av urte eller på annen måte juridiske kosttilskudd som mål å øke nivåene av testosteron i kroppen.

De kan arbeide ved direkte å øke testosteron innenfor et normalt område eller ved hormon støtte. Uansett, til slutt, er disse kosttilskudd ment å hjelpe deg å gjenopprette raskere og bygge større, sterkere muskler.

Vanlige ingredienser for testosteron booster

  1. d-aspartic syre (D-AA). D-AA er en naturlig forekommende aminosyre som finnes i testicular Leydig celler, der det fungerer som en budbringer mellom hjernen din og Leydig celler til å konvertere kolesterol til testosteron. I teorien, supplere med D-AA bør øke T nivåer ved å forbedre meldingssystemet mellom hjernen og testiklene.
  2. bukkehornkløver. Det er ikke noe gresk om dette anlegget. Faktisk er det faktisk produseres hovedsakelig i India. Tradisjonelt brukes i utarbeidelsen av karri pulver, pickles, og pasta. Vitenskapelige studier fant at bukkehornkløver har anabole egenskaper.
  3. ZMA. ZMA er ikke en eneste ingrediens i seg selv, men en kombinasjon av sink monomethionine aspartate, magnesium aspartate, og vitamin B-6. Det er en gjenkjennelig navn funnet på flere supplement etiketter, inkludert søvn hjelpemidler og testosteron booster. Oftest brukt som et gjenopprettings hjelpemiddel for å hjelpe kroppen oppnå dypere nivåer av REM søvn, ZMA antas å øke muskelstyrke og selv forbedre hormonelle profiler.

Kan testosteron booster hjelpe menn med lav testosteron

I mange tilfeller, testosteron booster har hjulpet mange menn å få tilbake sine normale nivåer av testosteron. Men, tar testosteron booster alene er ikke nok. For å øke testosteron nivåer betydelig, menn må også gjennomgå en sunn livsstil som inkluderer å spise næringsrik mat, trene regelmessig, får nok søvn, redusere stress nivåer, bedre forhold, etc.

Testosteron booster har også potensial til å forårsake milde bivirkninger, som hjertebank, angst og tap av appetitt. Hvis du ikke ønsker å oppleve bivirkningene, det er et tryggere alternativ, som er å ta Fertility Blend av DailyWellnessCompany.

Fertility Blend er ikke et supplement for testosteron booster, faktisk er det en mannlig fruktbarhet supplement. De naturlige ingrediensene i Fertility Blend, derimot, er svært gunstig for den generelle helsen til kroppen.

Fertility Blend er svært rik på vitaminer og mineraler for å støtte din sunne livsstil. Vi 100% tror at kombinasjonen av sunn livsstil og Fertility Blend forbruk vil øke testosteron nivåer raskt, trygt og naturlig. Du kan klikke på banneret under for å få mer informasjon.

 

Fertility Blend