Gjør muskeltilskudd deg fett

Gjør muskeltilskudd deg fett? Det enkle svaret er nei. Bare å spise for mye gjør deg feit. Spis for mye av alt, og du vil bli feit.

De fleste muskeltilskudd er protein, de inkluderer:
• Whey proteinpulver.
• Kaseinproteinpulver.
• Whey / kaseinblandinger.
• Proteinstenger.
• Eggproteinpulver.
• Soyaproteinpulver.

Muskeltilskudd og fettforsterkning

Det er viktig å huske at noen form for makronæringsstoff (fett, protein og karbohydrater), når de tas over, vil sikkert føre til vektøkning. Kroppen er i stand til å bruke et begrenset antall kalorier per dag, og hvis kaloriinntaket ditt er mer enn det kroppen din kan bruke, vil du uunngåelig øke vekten.
Så selv om det er veldig nyttig for idrettsutøvere, og selv om det hjelper dem å skape deres ideelle legemer, er whey protein ikke noe magisk ingrediens for å produsere en muskuløs, atletisk kropp. Folk som ønsker å gå ned i vekt må gjøre mer mosjon for å brenne fettet bort.
Det er imidlertid også viktig å vite at det ikke finnes studier eller vitenskapelige bevis som viser at whey protein forårsaker en større økning i vektøkning sammenlignet med andre typer mat. Så det er ingen bevis for å støtte kravet om at whey protein gjør deg fett.
Spør om whey protein gjør deg fett er som å spørre om svinekjøtt eller kalkun gjør deg feit. Hvis du spiser mer enn du bruker, uansett hva du spiser, blir du fett.

Jo større bilde

Proteinpulver er ment å være et supplement, i stedet for en stor del av dietten, slik at de ikke forsøker å gi diettbalanse. For å opprettholde god helse er det viktig å ikke lene seg for tungt på pulver eller andre kalorier i tillegg til kostholdet ditt.
I stedet skal du spise fornuftige mengder grønnsaker, frukt, fullkorn og magre proteiner, helst i form av ubehandlet, kokt fra riper. Opprettholde et solid treningsprogram er også viktig, ellers vil økt kaloriinntak gå i midjen din i stedet for å lene muskler.

Gjør muskeltilskudd deg fett: siste svar

Det endelige svaret er ja og nei. Hvis du bruker mye muskeltilskudd og du ikke trener, blir du fett. Men hvis du bruker den i riktig dosering og trener regelmessig, vil du kunne få magert muskel.

Steroids
Gjør muskeltilskudd deg fett