Forståelse af betydningen af ​​mandlige lav libido

Libido kan være høj, lav og et sted i midten. I dette indlæg vil vi fokusere på at forstå betydningen af ​​lav libido hos mænd.

Libido er en freudiansk betegnelse for seksuel trang eller lyst. Som vi har sagt, kan både mænd og kvinder har høje seksualdrift, lave seksualdrift og seksualdrift, der falder et sted i midten.

Libidos kan give problemer i intime relationer, når den ene partners er stærkere end de andre. Som en generel regel, en manglende sexlyst er ret almindelig hos kvinder, men ret sjælden hos mænd.

Årsagerne til lav libido hos mænd

Hvad er årsagen til lav libido hos mænd? Enhver række ting, nogle fysiske og nogle psykologiske. Nogle gange er det begge dele.

Fysiske faktorer, der kan forårsage lavt sexlyst omfatter lavt testosteron, receptpligtig medicin, for lidt eller for meget motion, og alkohol og stofmisbrug.

I mellemtiden kan de psykologiske faktorer omfatter depression, stress og problemer i dit forhold.

Betydningen af ​​lav libido hos mænd

For mænd, der lider af lav libido har en meget pinlig betydning.

Da lav libido er sjælden hos mænd og mere almindelig hos kvinder, en mand med lav libido tendens til at være tilbageholdende med at tale om det. Og du skal allerede ved, at virilitet spiller en stor rolle i vores opfattelse af mandighed.

Hvis en mand siger ærligt, at han lider af lav libido, er der en bekymring for, at andre mennesker vil overveje ham ikke som en rigtig mand. Der er en populær talemåde, “En rigtig mand er altid i humør.”

Faktisk, det er ikke sandt. Mænd kan have lav libido ligesom kvinder.

At leve med lav libido: Er det muligt

Du kan leve med lav libido, men hvorfor skulle du? Sex kan bringe glæde til både dig og din partner og få dig til at føle dig tættere, så det er værd at forsøge at øge din sexlyst, hvis den er lav.

Det betyder, at du skal prøve at være ærlig om din tilstand, åbne kommunikationslinjerne med din partner, tale med din læge om fysiske årsager til lav sexlyst, og muligvis se en certificeret sexterapeut.

Glem ikke at leve en sundere livsstil, forbedre din kost, få regelmæssig motion og nok søvn, skære ned på alkohol, og reducere stress.

Hvis det er nødvendigt, tage et tillæg. I mange tilfælde, mænd har brug for supplement til at forbedre ikke kun deres libido, men også deres vitalitet og generelle sundhed.

De fleste kosttilskud kan ikke give flere fordele for deres brugere, men FertilityBlend fra Daily Wellness Company har en karakteristisk overlegen kvalitet.

Selv om designet til at øge mandlige fertilitet, FertilityBlend er utroligt også i stand til at bidrage til at forbedre den generelle krop sundhed.

De naturlige ingredienser i FertilityBlend balance hormonniveauer, fremme bedre blodcirkulation, give energi, bekæmpe frie radikaler, fjerne toksiner og øge immunforsvaret.

Alle disse fordele fra FertilityBlend vil endelig føre til øget frugtbarhed, øget libido, forbedret humør og endnu lykkeligere liv.

 

 

Fertility Blend