Fem symptom av sexuell upphetsning hos kvinnor

När en man är påslagen, är det uppenbart, men när en kvinna är sexuellt stimulerad, kan det vara mer subtil. Lär här symptomen av sexuell upphetsning hos kvinnor.

Alltför länge har kvinnans sexuella svar antagits fungera identiskt med en mans. Eftersom forskning och läkemedel har främst inriktat på män har kvinnors sexualitet fortfarande något av ett mysterium.

Det är nog ingen överraskning att kvinnors sexuella respons är mer komplex än männens. Det är inte heller en överraskning, med tanke på att komplexiteten, att läkemedelsindustrin har svårt att skapa en kvinnlig version av Viagra.

Symptomen av kvinnlig sexuell upphetsning.

Jämfört med en man, är kvinnlig sexuell upphetsning vanligtvis mindre linjär, mer påverkad av känslor och tankar, och mer komplexa – men det finns fortfarande flera symtom kan märka:

1. Håll i armarna. Om istället för att hålla dig, hålls hennes armar nära hennes kropp, kan det hända att det är något som händer, bör du notera.

2. Andas tungt. Detta är vanligtvis ett dött ge bort och omöjligt att maskera eller förfalska. När kroppen är upphetsad och påslagen blir andetaget mer brådskande och snabbt. Ofrivilliga stönor skapas när luft snabbt tar sig igenom hennes stämband.

3. Vridande höjder. När en kropp entusiastiskt svarar på en annan, uppmanar den till närhet. Om hon maler eller pressar sig mot dig, försöker hålla eller krama dig, är hennes kroppsspråk lika inbjudande som det blir.

4. Höftåtgärder. En lite känd hemlighet om bra sex är att det är oerhört synkroniserat. Hur kropparna utformades var de tänkta att röra sig upprepade gånger i samma rörelse tills båda uppnådde ett klimaks. Så om du hittar henne som matchar dina drag, har du träffat de rätta anteckningarna och behöver bara komma till mållinjen.

5. I djupet. När du är i zonen och siktar efter mål, med tanke på känsligheten hos organ som är inblandade, bör du kunna känna att hennes starka inre muskler agerar mot din. Med spasmer och en del knytning får du en bra uppfattning om hur bra du har det.

Hur man gör en kvinna sexuellt upphetsad

Om du är en kvinna som inte kan väckas sexuellt på enkla sätt är en av de enklaste lösningarna att applicera smörjmedel.

Se till att du väljer ett naturligt smörjmedel, vår rekommendation är YES oljebaserat smörjmedel (YesOB) eftersom det är tillverkat av organiska ingredienser.
De fyra huvudingredienserna i YesOB är kakaosmör, sheasmör, vita organiska binvax och vitamin E.
Några av de fantastiska funktionerna i YES OB Plant-Oil Based Personal Lubricant:
• Idealisk för att förlänga kärlek och intimitet.
• Smörjmedel med dubbla ändamål och massageolja.
• Närande och lugnande och huden känns vacker mjuk.
• Gynekolog rekommenderas.
Yes Oil-Based Smörjmedel kan hjälpa till att lugna vaginal torrhet och de mer problematiska sexuella effekterna av klimakteriet hos kvinnor, samtidigt som de erbjuder ökat sexuellt nöje.

 

Yes OB