Ereksjon problem og røyking: hva er sammenhengen?

Ereksjon problemet kan være forårsaket av en rekke fysiske og psykologiske faktorer, er en av dem sigarettrøyking.

Det er ikke overraskende siden røyking kan skade blodårene, og ereksjon problemet er ofte et resultat av dårlig arteriell blodtilførselen til penis. Heldigvis, hvis du slutte å røyke, din vascular og seksuell helse og ytelse er sannsynlig å forbedre.

Hvordan røyking påvirker en manns ereksjon?

For å få en ereksjon, trenger en mann for å ha tilstrekkelig blodtilførselen til penis. Dette er det som holder ereksjon fast nok for seksuell aktivitet.

Kjemikalier fra røyking kan forstyrre denne blodstrømmen. Røyking kan skade slimhinnen i blodårer eller fører til aterosklerose (åreforkalkning). Det kan også påvirke glatt muskelvev som trenger å slappe av å la blodet å strømme inn.

Når noen av disse scenariene inntreffer, kan mindre blod når penis. Menn kan bli ute av stand til å få ereksjon. Av hvis de kan, de ereksjoner er svake. Røyking kan også redusere mengdene av nitrogenoksid, en forbindelse som spiller en viktig rolle i ereksjon.

Får hjelp.

Ereksjon problemet blir ofte bedre når menn slutte å røyke.

Røykeslutt er alltid en god idé – jo før jo bedre. En lege kan foreslå metoder for å slutte eller lage en henvisning til en røykeslutt program.

I en studie med 65 seksuelt aktive mannlige røykere, tjue prosent av deltakerne rapporterte å ha ereksjon problem ved starten av studien. Ved utgangen, 75% av disse mennene som hadde sluttet å røyke, ikke lenger led ereksjonsproblemer!

I tillegg til å slutte å røyke, kan du også forvente en hjelp fra VigRXPlus – en høy kvalitet mannlig enhancer fra Leading Edge Health.

VigRXPlus pillen kan bidra til å forbedre dine seksuelle lyster og libido, som forbedrer din seksuelle; opptreden. Mer så, det forbedrer ereksjonen og behandler din ereksjon problem.

VigRXPlus vil også øke kropps nivåene av nitrogenoksid, noe som vil føre til økt blodstrøm og utvikling av sunne muskler. Tillegget vil forbedre din seksuelle selvtillit.

De viktigste aktive ingrediensene i VigRXPlus er Bioperine, Tribulus, og Damiana. De har blitt studert og testet av en kjent Research Lab. Funnene bevise, uten tvil, at VigRXPlus er så potent, effektiv og sikker.

VigRX Plus