Erectie probleem en roken: wat is het verband?

Erectie probleem kan worden veroorzaakt door een reeks van fysieke en psychologische factoren, een van hen is het roken van sigaretten.

Het is niet verwonderlijk omdat roken bloedvaten kan beschadigen en erectie probleem is vaak het gevolg van slechte arteriële bloedtoevoer naar de penis. Gelukkig, als je stoppen met roken, je bloedvaten en seksuele gezondheid en de prestaties zullen verbeteren.

Hoe roken van invloed op de erectie van een man?

Om een ​​stevige erectie te krijgen, een man nodig heeft om voldoende bloedtoevoer naar zijn penis te hebben. Dit is wat houdt de erectie stevig genoeg voor seksuele activiteit.

Chemicaliën uit het roken kunnen interfereren met deze doorbloeding. Roken kan de bekleding van de bloedvaten beschadigen of leiden tot atherosclerose (aderverkalking). Het kan ook invloed hebben op het gladde spierweefsel die moet om te ontspannen om bloed te laten stromen binnen te laten.

Wanneer een van deze scenario’s voordoen, kan minder bloed de penis te bereiken. Men kan niet in staat om een ​​erectie zijn geworden. Of als ze dat kunnen, de erecties zijn zwak. Roken kan ook hoeveelheden stikstofoxide te verminderen, een stof die een belangrijke rol in erecties speelt.

Hulp krijgen.

Erectie probleem krijgt vaak beter als mensen stoppen met roken.

Stoppen met roken is altijd een goed idee – hoe eerder hoe beter. Een arts kan manieren voorstellen om te stoppen of een verwijzing naar een stoppen met roken programma.

In een onderzoek bij 65 seksueel actieve mannelijke rokers, twintig procent van de deelnemers gemeld met erectie probleem bij de start van de studie. Tegen het einde, 75% van deze mannen die waren gestopt met roken, niet meer leed problemen erectiele!

Naast het stoppen met roken, kunt u ook rekenen op een hulp van vigrxplus – een hoge kwaliteit mannelijke versterker van Leading Edge Health.

Vigrxplus pil kan helpen om uw seksuele verlangens en libido, die je seksuele verbeteren verbeteren; prestatie. Meer nog, het verhoogt je erectie en behandelt uw erectie probleem.

Vigrxplus zal ook het lichaam niveaus van stikstofmonoxide, wat zal leiden tot een verhoogde bloedstroom en ontwikkeling van gezonde spieren te verhogen. De toeslag zal uw seksueel vertrouwen te verbeteren.

De belangrijkste actieve ingrediënten in vigrxplus zijn Bioperine, Tribulus en Damiana. Ze zijn onderzocht en getest door een gerenommeerd Research Lab. De bevindingen bewijzen, zonder enige twijfel, dat vigrxplus is zo krachtig, effectief en veilig.

VigRX Plus