Er HGH det samme med steroider

HGH, eller humant veksthormon, er ofte feilaktig antatt å være steroider. Men HGH og steroider er to svært forskjellige ting.

Menneskelig veksthormon blir ofte feilaktig klumpet sammen med andre såkalte “ytelsesfremmende stoffer”, som “anabole steroider fordi HGH er testet for og forbudt av de fleste hovedsporter.

Hva er HGH

HGH er et hormon. Det er hormonet som regulerer og stimulerer prosesser som gjør at kroppen din kan vokse fra barndommen til voksenlivet. Uten tilstrekkelig HGH-produksjon, ville ikke bein og muskler vokse, og du ville bli den størrelsen du var som barn.

Hva er en steroid

Det er to typer steroider som brukes terapeutisk i medisin. Kortikosteroider og anabole steroider. Kortikosteroider er kraftige legemidler som brukes til å behandle hevelse og betennelser.

Anabole steroider er i en klasse med legemidler som kalles ergogen hjelpemidler, som syntetiseres for å lignes mest på mannlige hormoner som testosteron og dihydrotestosteron.Disse stoffene er syntetisert i farmasøytiske laboratorier,

Forskjellene av HGH og steroider

  • Steroider er bedre for muskeløkning. Steroider er fortsatt grunnlag for bulking, selv om HGH blir mer og mer populært i bodybuilding. HGH kan imidlertid indusere muskelceller divisjon og øke deres antall.
  • Veksthormon er en sterkere fettforbrenner. Mens det er steroider med fettforbrenning, viser HGH bedre resultater for denne oppgaven.
  • HGH har mildere bivirkninger enn steroider. De fleste bivirkninger forårsaket av GH, som for eksempel karpaltunnelsyndrom eller vannretensjon, er midlertidige og går bort etter syklusen. På samme tid, hvis ikke brukt riktig, kan steroider forårsake langsiktige problemer med libido, akne og håravfall. Dessuten, mens bruk av steroider undertrykker ditt eget testosteron, forårsaker injeksjoner av HGH ikke undertrykkelse av endogent veksthormon.
  • Steroider er billigere og mer tilgjengelige enn HGH. Det svarte markedet for steroider er mer utviklet som HGH-markedet, og det er mye lettere å få dem. Også forfalsket veksthormon er ganske utbredt på grunn av sin høye pris. En annen forskjell er prisen. Steroider er betydelig billigere enn HGH fordi de er mindre vanskelige å produsere.

Enten du vil bruke anabole steroider eller HGH, avhenger av mange ting.

Husk at HGH er mildere, men det tar mye lengre tid å gi resultater.Anabole steroider kan gi resultater mye raskere, men risikoen for bivirkninger er mye høyere.

 

Steroids