Er anabole steroider og prednison det samme

Anabole steroider og prednison er ikke like. Prednison har selv en kontrastiv funksjon sammenlignet med anabole steroider. Finn forskjellene her.

Prednison kalles også kortikosteroid. I motsetning til anabole steroider (brukt av kroppsbyggere), brukes Prednison i inflammatoriske tilstander for sine antiinflammatoriske effekter.
Den har en rask tiltak for å påvirke og påvirker mange deler av immunsystemet, så vel som de fleste andre kroppssystemer. Prednison er en hjørnestein i behandlingen av de fleste typer vaskulitt, og brukes ofte i kombinasjon med andre immunosuppressive medisiner.

Prednison og anabole steroider er svært forskjellige

Ja, prednison og anabole steroider er veldig forskjellige. Prednison bygger ikke muskler. Faktisk gjør det muskler mindre sterke når de tas i høyere doser.
Prednison brukes overveiende som en antiinflammatorisk medisinering. Det er en glukokortikoid type steroid.
I mellomtiden er anabole steroider menneskeskapte stoffer relatert til det mannlige kjønnshormonet. Medisinsk bruk av anabole steroider inkluderer noen hormonproblemer hos menn, sen pubertet og muskelsvikt fra noen sykdommer.
Anabole steroider kalles også ytelsesfremmende stoffer fordi kroppsbyggere og idrettsutøvere ofte bruker anabole steroider til å bygge muskler og forbedre atletisk ytelse.

Hva du skal velge

Hvis du vil behandle inflammatoriske og allergiske lidelser mens du øker immunforsvaret, er det å velge prednison som det riktige valget.
Prednison er et medikament utviklet for å hjelpe inflammatoriske, immun og allergiske lidelser. Det behandler alvorlige allergier, leddgikt, astma, lupus og hudforhold som eksem og utslett. Det kan også behandle øre- og øyeproblemer og rektale forhold.
Men hvis du har til hensikt å forbedre muskel, styrke og ytelse, så trenger du anabole steroider.
Anabole steroider er menneskeskapte versjoner av testosteron – et mannlig kjønnshormon som bidrar til å bygge større muskler. Du tar dem med munnen eller får et skudd i en muskel.

Forsiktighet

Både prednison og anabole steroider kan ha bivirkninger og bør kun brukes sammen med en lege som overvåker deg.
Men hvis du får prednison eller anabole steroider for en rask bruk av en uke eller en måned, vil du bare ha det bra.

Steroids
Er anabole steroider og prednison det samme