Enkelt og naturlig hjemme rettsmidler for overgangsalder

Mange kvinner som går gjennom overgangsalder har ubehagelig og til og med smertefulle symptomer. Så selvfølgelig, mange kvinner ser for hjem rettsmidler for overgangsalder.

Hva er hjemme rettsmidler?

Hetetokter, tretthet og tap av libido, er bare noen av symptomene som er karakteristiske for overgangsalder. Hjem rettsmidler er naturlige måter for å lindre menopause symptomer. De trenger ikke innebære medisiner, bare endringer i levevaner eller miljøer.

Hjem rettsmidler for overgangsalder.

Fortell din overgangsalder symptomer til å slappe av med disse enkle og naturlig hjemme rettsmidler:

Prøv å ta noen klaseormedrue

Dette er en svært populær urtemedisin for menopausale symptomer, inkludert hetetokter. Tusenvis av kvinner sverger til det, mens noen studier har funnet det har en positiv effekt på hetetokter.

Konsumerer mat fylt med fytoøstrogener

I fytoøstrogener er det antatt at østrogen anlegget har østrogen effekter på kroppen. Du finner dem i soya mat, linser, kikerter og nyre bønner. Legg til noen flaxseeds, sikori, endive og selleri til kosthold, også, som de inneholder et fiber kalt lignin som er en stor phytoestrogen.

Praksis mekling og yoga

Flott å øve, uansett hva din alder. Yoga er gunstig i lindrende menopause symptomer mens meditasjon kan også være fordelaktig.

Hjem tiltak for overgangsalder

Proferia er anbefalt krem for å hjelpe til med lindring fra noen av de vanligste symptomene på overgangsalderen, inkludert varme flushes, natt svette og lav libido ved å bidra til å balansere kroppens hormon nivåer.

Blandingen av naturlige ingredienser i Proferia bidrar til å bidra til normal hormonell balanse. Proferia inneholder en svært løselig Wild Yam ekstrakt som base for sin høye absorpsjons hastighet, samt 500 mg USP progesteron per unse. Den inneholder ikke petroleum, lanolin eller andre animalske ingredienser.

Påfør kremen en gang daglig til områder der huden din er tynn, for eksempel nakke, bryster, og inne i armene. Du må vite at du også trenger å se etter huden din når du behandler Menopause-relaterte problemer. Tørr hud er vanlig i løpet av overgangsalderen. En naturlig krem kan bidra til å holde huden smidig. Prøv å bruke en krem laget av fordelaktig naturlig ingrediens.

 

Proferia