Du kan bruke steroider for å forbedre vektøkningen

Steroider er en svært kraftig klasse med stoffer, de kan skape fantastiske forbedringer for menneskekroppen som inkluderer vektøkning.

Det er et stort utvalg av steroider, men de vi skal snakke om i dag, er de som folk bruker til å trene.

Treningssteroider

Treningssteroider er vanligvis kjent som anabole steroider. De fleste av disse steroider er androgene, noe som betyr at de påvirker kroppens balanse av testosteron. Testosteron spiller en stor rolle i menneskekroppen, og det er derfor steroider kan ha slike signifikante effekter.

Hvorfor forårsaker steroider vektøkning

Steroider påvirker stoffskiftet ditt og hvordan kroppen din legger inn fett. Dette kan øke appetitten din, noe som fører til vektøkning, og spesielt fører til ekstra fettinntak i magen.
Se på kalorier og trener regelmessig for å forhindre overdreven vektøkning. Men ikke la vektøkning skade din selvtillit. Vet at vekten kommer av – og magen kommer tilbake til sin normale størrelse – relativt enkelt i seks måneder til et år etter at du har avbrutt steroider.
Noen av de beste steroider som skal gi vekt er:
• Dianabol.
• Anadrol.
• Trenbolone.
• Deca.
• Testosteron.

Kan vektøkningen være permanent

Alle steroider som forårsaker vannretensjon vil resultere i at du får mye vekt raskt, men da når du sykler, vil du også miste noe av dette væsken. For eksempel kan du få 30lbs sykling Dianabol, men da når du kommer av det kan du bare holde 15-20lbs av det på grunn av den ekstra muskelen du skal bære.
De to hovedsteroider som følger med vannretensjon er Dianabol og Anadrol.
Steroider som ikke kommer med vannretensjon, noe som betyr at du vil beholde det meste av, om ikke all vekt, er Trenbolone og Deca.
Testosteron er et steroid som kan komme med litt vannvekt, men ikke i nærheten av så mye som methandrostenolon (Dianabol). Men samtidig er det ikke så kutt og tørt som Deca eller Trenbolone.
Vi ønsker deg alt godt på din vektøkende reise!
Hvis steroider er 100%, må ruten du har valgt å gå ned, ikke misbruke dem, og du vil kunne få en god mengde vekt enkelt og viktigst – trygt.

 

Steroids