Steroids

Du kan använda steroider för att förbättra viktökning

Steroider är en mycket kraftfull klass av droger, de kan skapa underbara förbättringar för den mänskliga kroppen som inkluderar viktökning.

Det finns en mängd olika steroider, men de vi ska prata om idag är de som människor använder för att träna.

Workout steroider

Workout-steroider är typiskt kända som anabola steroider. De flesta av dessa steroider är androgena, vilket innebär att de påverkar din kropps balans av testosteron. Testosteron spelar en stor roll i människokroppen, och det är därför som steroider kan ha så betydande effekter.

Varför ger steroider viktökning

Steroider påverkar din ämnesomsättning och hur din kropp deponerar fett. Detta kan öka din aptit, vilket leder till viktökning och i synnerhet leda till extra fettfett i buken.
Titta på dina kalorier och träna regelbundet för att försöka förhindra överdriven viktökning. Men låt inte viktökning skada din självkänsla. Vet att vikten kommer att gå – och din mage återgår till sin normala storlek – relativt enkelt under sex månader till ett år efter att du har avbrutit steroider.
Några av de bästa steroiderna att gå ner i vikt är:
• Dianabol.
• Anadrol.
• trenbolon.
• Deca.
• Testosteron.

Kan viktökningen vara permanent

Alla steroider som orsakar vätskeretention resulterar i att du får mycket vikt snabbt men då när du cyklar bort kommer du också att förlora lite av denna vätska. Till exempel kan du få 30lbs cykling Dianabol, men då när du kommer ut det kan du bara hålla 15-20lbs av det på grund av den extra muskeln du kommer att bära.
De två huvudsakliga steroiderna som kommer med vätskeretention är Dianabol och Anadrol.
Steroider som inte kommer med vattenretention, vilket betyder att du kommer att behålla det mesta, om inte all vikt, är Trenbolone och Deca.
Testosteron är en steroid som kan komma med en liten vattenvikt, men ingenstans nästan lika mycket som methandrostenolon (Dianabol). Men samtidigt är det inte så klippt och torrt som Deca eller Trenbolone.
Vi önskar er allt bäst på din viktiga resa!
Om steroider är 100% misslyckas inte den väg du har valt att gå ner och du kan enkelt få en bra mängd vikt och viktigast – säkert.

Steroids