Diferențele dintre steroizi și testosteron

Doi dintre cei mai cunoscuți termeni printre entuziaștii de fitness sunt steroizii și testosteronul, care apoi ridică întrebarea: “Care este diferența?”

Ce sunt steroizii

Când vorbești despre steroizi, în esență vorbești despre trei lucruri: corticosteroizi, steroizi androgeni și steroizi anabolizanți.Să ne concentrăm doar pe steroizi anabolizanți, deoarece în esență este locul în care provine confuzia dintre steroizi și testosteron.

Steroizii anabolizanți, după cum sugerează și numele, se concentrează pe creșterea nivelului de anabolism – o stare metabolică în care organismele noastre organizează compuși organici din compuși simpli pentru a construi ceva mai complex cum ar fi mușchii.
Ce este testosteronul

Testosteronul este un androgen produs în primul rând de testicule. Mai precis, ele sunt făcute de celulele găsite în testicule. În consecință, testosteronul joacă, de asemenea, un rol esențial în dezvoltarea prostatei și (din nou) testiculelor însuși.

În plus, testosteronul promovează, de asemenea, caracteristicile masculine secundare, cum ar fi părul corporal și facial, vocea profundă, structura osoasă mai greoaie și, mai important, subiectul, creșterea musculară.În mod specific la acest articol, testosteronul acționează ca bază de comparație între steroizi și stimulatori de testosteron.
Utilizarea medicală a steroizilor și a testosteronului

Steroizii și testosteronul sunt clasificați ca medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală permise numai pentru tratamentul bolilor confirmate de autoritățile medicamentelor.Aceste boli includ, printre altele, sindromul de deficit de testosteron cauzat de glanda pituitară sau testicule, diferite tipuri de anemie, osteoporoză și boli cronice de deficit de proteine ​​și vindecare prelungită a țesuturilor. Testosteronul este, de asemenea, utilizat pentru tratamentul simptomelor menopauzei masculine.

Testosteronul se administrează prin seringi care conțin diferite tipuri de esteri de testosteron sau pe cale orală, utilizând capsule de undecanoat de testosteron. Steroizii steroizi sunt disponibili atât ca injecții, cât și ca capsule.

Steroizi testosteron


  • Steroizii sunt compuși solubili în grăsimi prezenți natural și produși în organism. Testosteronul este un tip de steroid
  • Steroizii artificiali sunt medicamente destinate tratării condițiilor inflamatorii sau hormonale. Ele vin în mai multe forme, unul dintre ele fiind steroizi anabolizanți sau testosteron.
  • Boosterul de testosteron este formulat în mod special pentru a aborda situațiile de tip skeletomuscular și reproductiv atât la bărbați, cât și la femei.

Când vine vorba de construirea mușchilor, steroizii anabolizanți câștigă. Mainile jos. Pentru asta au fost făcute astfel încât acest lucru să nu fie surprinzător. Cu toate acestea, este vorba despre singura zonă în care au un avantaj împotriva stimulatoarelor de testosteron.
Nu reduceți efectele asupra mușchilor de stimulare a testosteronului. Deși nu sunt la fel de eficiente ca steroizii anabolizanți, unii dintre ei lucrează foarte bine și pentru mușchi.În ceea ce privește legalitatea, steroizii anabolizanți vă pot interzice competiția sportivă pentru dopaj. Desigur, unele steroizi de designer sunt fabricate special pentru a se evita testele de droguri, dar testele de droguri sunt tot mai avansate, de asemenea.
Deci, dacă sunteți atlet și vă gândiți să luați steroizi, nu faceți asta. Testosteronul de booster este sigur, legal, și vă va ajuta să vă îmbunătățiți și performanța sportivă.În ansamblu, consultarea steroizilor anabolizanți depășește cu mult singurul produs pe care îl are. Testosteronul de stimulare, pe de altă parte, debloca mai multe beneficii în comparație cu steroizi și sunt relativ libere de efecte secundare majore.

 

Steroids