Dieta pentru a vă ajuta să construiți muschi slabi

Dieta este esențială pentru obținerea musculaturii slabe. Este esențial să vă provocați corpul prin exerciții fizice, dar fără o dietă adecvată, progresul dvs. va încetini.

Alimentele bogate în proteine ​​sunt foarte importante pentru obținerea de mușchi, dar și carbohidrații și grăsimile sunt și surse de energie necesare.
Dacă obiectivul dvs. este de a câștiga muschi slabi, ar trebui să vă concentrați asupra consumului de mai multe calorii în fiecare zi de la alimentele pentru mușchi.
Timpul este cheia

Timpul de mâncare este celălalt cheu pentru a rămâne slab în timp ce creșteți volumul. Când mănânci nu numai că susține câștigurile în masă, ci joacă, de asemenea, un rol esențial în controlul nivelurilor de grăsime din organism.
Dacă încercați să obțineți numai o masă de calitate, măriți mărimea meselor la micul dejun și după antrenament. Acestea sunt cele două momente ale zilei când muschii își doresc mai multe calorii și substanțe nutritive – la micul dejun deoarece sunteți consumat din punct de vedere nutrițional după un somn de noapte și post-antrenament deoarece muschii stresați au nevoie de reaprovizionare pentru a începe saltul.
Furnizarea corpului cu ceea ce poate pune în folosință în timpul acestor ferestre facilitează o creștere optimă și menține nivelurile de grăsime corporală în jos.

Dieta de baza pentru muschiul slab

Apa calorică, împreună cu cele trei macronutrienți – proteine, carbohidrați și grăsimi – sunt ceea ce conduce la creșterea musculară. Proteina este vitală pentru repararea țesutului deteriorat, în timp ce carbohidrații oferă energie pentru antrenament.
Grăsimile, în timp ce asigură și energie, sunt importante pentru funcția hormonală. Dacă vă confruntați cu construirea de masă, consumarea mai multor tipuri de alimente potrivite reprezintă soluția pentru câștiguri noi.

Cele mai bune alimente pentru a mânca

Dieta pentru a construi musculare musculare trebuie sa se roteasca in jurul alimentelor sanatoase, iar aici sunt cele mai bune alegeri:
• Ouă.
• Piept de curcă fără piele.
• Somon.
• Fructe (banane, ananas sau fructe uscate, cum ar fi stafide sau afine uscate).
• Cereale integrale (ovăz, orez brun și pâine integrală de grâu).
• Nuci.

Linia de jos

Numeroase alimente vă pot ajuta să câștigați musculatură slabă. Multe dintre ele sunt ambalate în proteine ​​și permit mușchilor să se recupereze și să crească după ce ați fost activi.
Cu toate acestea, este de asemenea important să consumăm carbohidrați și grăsimi pentru a furniza combustibil pentru exerciții și activitate fizică.
Pentru a-ți atinge scopul de a câștiga muschi slabi, concentrează-te pe exercitarea regulată și consumând alimente mai nutritive, cum ar fi cele enumerate în acest articol.

 

Steroids