Dieet voor het helpen opbouwen van droge spieren

Dieet is van cruciaal belang voor het verkrijgen van droge spieren. Het is essentieel om je lichaam uit te dagen door middel van lichaamsbeweging, maar zonder een goed dieet zal je vooruitgang stilvallen.

Hoog eiwitrijk voedsel is erg belangrijk voor het verkrijgen van spieren, maar koolhydraten en vetten zijn ook noodzakelijke energiebronnen.
Als het uw doel is om spiermassa te krijgen, moet u zich concentreren op het dagelijks eten van meer calorieën uit spieropbouwend voedsel.

Timing is de sleutel

De timing van de maaltijd is de andere sleutel om mager te blijven terwijl het opdrijven. Wanneer u eet, ondersteunt het niet alleen massawinsten, maar speelt het ook een cruciale rol bij het beheersen van het lichaamsvetgehalte.
Als je probeert alleen kwaliteitsmassa te krijgen, vergroot dan je maaltijden tijdens het ontbijt en na de training. Dit zijn de twee tijden van de dag waarop spieren naar meer calorieën en voedingsstoffen hunkeren – bij het ontbijt omdat je na een nacht slapen en na de training uitputting hebt omdat de gestresste spieren dringend behoefte hebben aan aanvulling om het herstelproces een vliegende start te geven.
Door het lichaam te voorzien van wat het kan gebruiken tijdens deze ruiten, wordt een optimale groei mogelijk gemaakt en blijft het lichaamsvetniveau laag.

Het basisdieet voor droge spieren

Je calorie-inname, samen met de drie macronutriënten – eiwitten, koolhydraten en vet – zijn de drijfveren voor spiergroei. Eiwitten zijn essentieel voor het repareren van beschadigd weefsel, terwijl koolhydraten energie geven voor training.
Vetten, terwijl ze ook energie leveren, zijn belangrijk voor de hormoonfunctie. Als je worstelt met het bouwen van massa, is het eten van meer van de juiste soorten voedsel de oplossing voor nieuwe winst.

Beste voedsel om te eten

Een dieet om droge spieren op te bouwen, moet rond gezond voedsel draaien, en hier zijn de beste keuzes:
• Eieren.
• Zonder vel kalkoenfilet.
• Zalm.
• Fruit (bananen, ananas of gedroogde vruchten zoals rozijnen of gedroogde veenbessen).
• Volle granen (haver, bruine rijst en volkoren brood).
• Noten.

Talrijke voedingsmiddelen kunnen u helpen om droge spiermassa te krijgen. Velen van hen zitten boordevol proteïnen en laten je spieren herstellen en groeien nadat je actief bent geweest.
Het is echter ook belangrijk om koolhydraten en vetten te gebruiken als brandstof voor lichaamsbeweging en lichamelijke activiteit.
Om je doel te bereiken om droge spiermassa te krijgen, concentreer je je op regelmatig sporten en eet je voedzamer voedsel zoals in dit artikel.

 

Steroids