Dichtstbijzijnde winkel die progesteroncrème voor de menopauze in België verkoopt.

Op zoek naar een volledig natuurlijke progesteroncrème in België? Ontdek welk merk we aanbevelen en wat het zo efficiënt maakt.

 
Dames zijn afhankelijk van progesteron om correct te werken. Wanneer de progesterongraden van een dame laag zijn, kan dit resulteren in ongelijkheden in de menstruatiecyclus en het onvermogen om problemen op te helderen. Progesteroncrème wordt gedurende de menopauze gebruikt om de productie van progesteronniveaus in voldoende mate te verhogen. Progesteroncrème kan in België worden gekocht. Je kon de meest effectieve natuurlijke progesteronlotions ontdekken om de menopauze symptomen kwijt te raken.

 

Wat is progesteron hormoon?

 
Progesteron is een steroïde hormoon gemaakt door het corpus luteum van de eierstok bij de ovulatie, en ook in kleinere hoeveelheden door de bijnieren. Progesteron wordt geproduceerd in het lichaam van het steroïde hormonale middel pregnenolone en is ook een voorloper van veel van de verschillende andere steroïde hormonale stoffen, waaronder cortisol, androstenedione, de oestrogenen en testosteron.

 
In tegenstelling tot oestrogeen is progesteron de naam van het hormonale middel geproduceerd door het corpus luteum na de eisprong en in kleinere hoeveelheden door de bijnier. Het wordt in mensen geproduceerd in een biochemische route die leidt van cholesterol tot pregnenolon tot progesteron. Op zijn beurt is progesteron de voorloper van corticosteroïden en testosteron. Progesteron wordt bovendien in grote hoeveelheden geproduceerd door de placenta tijdens de zwangerschap.

 

De reden waarom hebben dames progesteron nodig?

 
Progesteron is om vele redenen nodig in hormonale substitutietherapie voor menopauzale dames, maar een van de cruciale functies is om de effecten van oestrogeen in evenwicht te brengen of tegen te gaan. Niet-afgestoten oestrogeen ontwikkelt een solide gevaar voor borstkanker en reproductieve kankers.

 
Oestrogeenspiegels dalen slechts 40-60% tijdens de menopauze, wat gewoon genoeg is om de menstruatiecyclus te stoppen. Maar bij sommige vrouwen kan het progesteronniveau dalen tot bijna nul. Vanwege het feit dat progesteron de voorloper is van vele andere steroïde hormonen, kan het gebruik ervan de totale hormoonbalans na de menopauze aanzienlijk verbeteren. Progesteron verhoogt eveneens de botopbouw en helpt zo ook bij de bescherming tegen osteoporose.

 

Waarom zou een vrouw in de pre-menopauze zeker progesteroncrème nodig hebben?

In de 10 tot 15 jaar voor de menopauze hebben veel vrouwen op regelmatige basis anovulatoire cycli waarbij ze voldoende oestrogeen aanmaken om menstruatie te ontwikkelen, maar ze maken geen enkel type progesteron, waardoor het stadium wordt bepaald voor oestrogeen suprematie. Het gebruik van progesteroncrème gedurende anovulatoire maanden kan de tekenen en symptomen van premenopauzale symptomen helpen voorkomen.

 
De daling van progesteron bij de menopauze is verhoudingsgewijs veel meer dan de daling van de oestrogeenspiegels. Terwijl oestrogeen gewoonlijk slechts met 60 procent ten opzichte van de basislijn daalt, kan progesteron tot bijna nul dalen. Omdat progesteron echt vetoplosbaar is, wordt het snel via de huid geabsorbeerd. Van onderhuids vet wordt progesteron direct in capillair bloed opgenomen. Wanneer oestrogeen dominantie plaatsvindt, kunnen oestrogeengevoelige cellen beginnen te groeien, waardoor fibroïden en andere problemen met voortplantingscellen worden ontwikkeld. In tegenstelling tot andere hormonen, hebben onderzoekers ontdekt dat progesteron ideaal in het lichaam wordt afgeleverd wanneer het via de huid wordt aangebracht.

 

Ideale progesteroncrème voor de menopauze in België.

 
Proferia is een van progesteron crème voor de menopauze die gemakkelijk verkrijgbaar is in België. Proferia heeft een sterk oplosbare wilde yam die wordt verwijderd als basis voor zijn hoge absorptie. Vanwege de vele voordelen, en met name het vermogen om zich te verzetten tegen de kanker veroorzakende effecten van oestrogeen, zou all-natuurlijke progesteron veel meer belangstelling en toepassing moeten hebben dan normaal gezien de preventie en verzorging van gezondheidsproblemen van vrouwen vandaag de dag.

 
Voor vrouwen met pre-menopauze wordt aanbevolen om progesteroncrèmes zoals Proferia te gebruiken gedurende een periode van 2 weken tussen elke menstruatiecyclus voor ideale resultaten. Evenals voor vrouwen die post-menopauze ervaren, wordt voorgesteld om Proféria gedurende de hele maand gedurende een opeenvolgende periode van 21 opeenvolgende dagen toe te passen. Proferia is een veilig en ook 100% natuurlijk progesteron dat helpt bij het versterken van de afweer van het lichaam versus de menopauze.

 
U kunt proferia progesteroncrème krijgen door de officiële internetsite te bekijken. Proferia kan worden gekocht in Namen, Anderlecht, Brugge, Schaarbeek, Brussel, Luik, Charleroi, Gent, Antwerpen of verschillende andere steden, door op de onderstaande banner te klikken om met uw aankoop te beginnen, en ook kunt u een oplossing vinden voor de lastige symptomen van menopauze nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>