Den fælles medicin til forstørret prostata

En mands prostata bliver større, da han aldre, en tilstand kendt som benign prostatahypertrofi eller BPH. Hvad er den fælles medicin til forstørret prostata?

Prostata udvidelsen er normalt ikke en alvorlig eller livstruende tilstand, men det kan give problemer med vandladning, primært hos mænd alder 50 og ældre.

Mange mænd med BPH vil enten ikke har nogen symptomer eller symptomer, der er milde og ikke så generende. Men for millioner af andre, kan de vandladningsproblemer forårsaget af BPH være belastende og forstyrre deres livskvalitet.

Forstørret prostata fører til en ubehagelig liv.

Nogle mænd med BPH, for eksempel, føler trang til at komme op flere gange i løbet af natten for at tisse, hvilket kan afbryde deres søvn og efterlade dem træt og groggy den næste dag.

Bekymringer om vandladningsproblemer kan også føre nogle mænd med denne betingelse til at opgive rutinemæssige aktiviteter såsom sport eller gå i biografen, hvor det kan være svært at finde eller nå et offentligt toilet.

Hvad er den rigtige medicin for forstørret prostata?

Hvis en mand med forstørret prostata går at se en læge, kan han blive tilbudt disse medikamenter:

  • Alfa-blokkere slappe musklen i prostata og i bunden af blæren, hvilket gør det lettere at lade vandet. Almindeligt anvendte alfa-blokkere er tamsulosin og alfuzosin.
  • Antikolinergika slappe blæremusklen hvis det er overaktiv.
  • 5-alfareduktaseinhibitorer skrumpe prostata hvis det er forstørret. Finasterid og dutasterid er de to 5-alfa-reduktaseinhibitorer rådighed.
  • Diuretics speed up urine production. If taken during the day, it reduces the amount of urine produced overnight.
  • Desmopressins slow down urine production so less urine is produced at night.

In severe cases, a doctor may have to perform surgery.

ProstatePlus: an alternative solution for enlarged prostate.

Medication almost always brings side effects. So if you choose to treat enlarged prostate with healthy lifestyle and natural supplement, it is the best decision.

Speaking of supplement for prostate, there is no better choice than ProstatePlus because this product is designed uniquely to improve prostate health.

ProstatePlus is a perfect supplement to reduce inflammation. It is intended for men who suffer from prostate enlargement.

Dette supplement vil hjælpe med at løse problemer i forbindelse med vandladning vanskeligheder og gøre dit liv komfortabel igen. Det er en sikker og nem produkt til at tage, er en læges recept ikke påkrævet.

ProstatePlus kan også tages af unge mænd uden prostata problemer. Dette supplement er meget nyttigt at opretholde prostata sundhed.

Fremstillet af naturlige ingredienser, ProstatePlus er sikkert at bruge i en lang sigt.

Male Extra