Den anbefalte dose av progesteron krem

Progesteron krem ​​dosering avhenger av din nåværende hormonelle og menstruasjonsstatus. Følgende er generelle anbefalinger.

Hvorfor kvinner trenger ikke progesteron

Før vi går videre, la oss anwer spørsmålet hvorfor kvinner trenger progesteron.

Progesteron er nødvendig av kvinner for mange grunner, men en av sine viktigste oppgaver er å balansere eller motsette effekten av østrogen. Østrogen skaper en sterk risiko for brystkreft og reproduktive kreft.

Progesteron er forløperen til så mange andre steroidhormoner, kan det i stor grad forbedre samlet hormonbalanse. Progesteron stimulerer også beinbygging og dermed bidrar til å beskytte mot osteoporose.

Men progesteron nivå slippe drastisk i overgangsalderen. Unge kvinner kan også ha lav progesteron grunn av usunn livsstil.

Det er progesteron krem laget for å hjelpe kvinner med lav progesteron. Kremen kan også utsette tidlig overgangsalder.

Progesteron krem dosering

Det er viktig å vite at progesteron krem dosering er om balansering hormoner med riktig dosering egnet for hver enkelt person. Et godt utgangspunkt ville være å bruke fysiologiske beløpet kroppen normalt produserer som er ca 20mg-30mg per dag. Noen kvinner kan trenge litt mindre eller mer, avhengig av deres spesielle symptomer.

  • For kvinner før overgangsalderen. Den generelle doseringen er 20-24 mg per dag. Påfør den i 14 dager før forventet mensen, stoppe dagen eller så før mensen.
  • For kvinner etter overgangsalderen. Generaldosage er 20 mg per dag. Bruk denne doseringen i 25 dager i kalendermåneden.

De progesteron fløte doser ofte fungerer veldig bra for å hjelpe kvinner å overvinne med lav progesteron nivåer.

Den beste progesteron krem

Nå la oss snakke om de beste progesteron krem. Det er så mange progesteron kremer der ute, men Proferia er det eneste produktet vi tenker akkurat nå.

Proferia stjeler vår oppmerksomhet fordi dette produktet er en trygg, helt naturlig aktuell progesteron krem som kan hjelpe til med å gjenopprette Hormonbalanse og motvirke effekten av østrogen dominans.

Proferia krem inneholder meksikanske Wild Yam-det har vist seg å være en utmerket kilde til naturlig progesteron. Menneskekroppen kan ikke konvertere meksikanske Wild Yam ekstrakt inn progesteron på egen hånd. Progesteron må utvinnes fra meksikanske Wild Yam i et laboratorium innstilling, hvor det kan deretter bli standardisert og testet for sikkerhet og effekt.

Progesteron kan bare utvinnes fra Wild Yam i et laboratorium innstilling, som det er i Proferia, og sluttresultatet er en bio-identiske hormon som er ideell for kvinner som lider av hormonelle ubalanser.

Proferia