Den anbefalede naturlige hjem afhjælpe for forstørret prostata

Prostataforstørrelse formelt kaldes benign prostatahyperplasi (BPH). I denne artikel vil vi vise dig naturlig hjem afhjælpe for prostata udvidelsen. Denne artikel vil vise dig om hjem afhjælpe for prostata forstørrelse.

Hvad er forstørret prostata

Prostata er en valnød-formet kirtel, der vikles rundt om urinrøret, røret at urin strømmer ud af. Prostata er en del af den mandlige reproduktive system. En af de vigtigste opgaver, sammen med andre organer, er at tilføje væske til sæd. Dette er den væske, der bærer sperm.

Prostata starter lille og har to hovedfaser af vækst. Det fordobler i størrelse i løbet af teenage år, så fortsætter med at vokse igen efter 25 år i hele resten af ​​en mands liv.

En overdrevent forstørret prostata resulterer i en sygdom kendt som benign prostatahyperplasi (BPH). Til sidst, en forstørret prostata kan klemme ned på urinrøret og begrænse strømmen af urin fra blæren.

Problemerne resulterede i prostata udvidelsen

Prostata udvidelsen fører til problemer såsom:

  • Hyppig vandladning.
  • Vandladning dysfunktion
  • Urin lækage.

Hjem middel til prostata forstørrelse

  1. Tomater er godt for prostata sundhed, da de indeholder en plante pigment kaldet lycopen, der er en kraftfuld antioxidant. Indtagelse af tomater nedsætter prostata forstørrelse og nedsætter risikoen for prostatakræft ved at dræbe kræftfremkaldende celler.
  2. varmt bad. Varmt bad er en god og effektiv hjem afhjælpe for prostata betændelse eller prostata forstørrelse. Man kan sidde i et varmt vand badekar i en halv time med vandstanden op til taljen. Varmt bad letter smerter og inflammation.
  3. græskarkerner. Tilstedeværelsen af phytosteroler og andre forbindelser i græskarkerner hjælper i skrumpende forstørret prostata. De indeholder også kemikalier, der kan forhindre omdannelsen af testosteron til dihydrotestosteron (DHT). Høje niveauer af DHT er forbundet med en forstørret prostata.
  4. Vi er alle klar over de medicinske egenskaber af basilikum urt. Undersøgelser har vist, at forbruget af basilikum letter prostata symptomer ved at behandle en forstørret prostata. Basilikum har anti-inflammatoriske egenskaber, der reducerer næse betændelse.
  5. majs silke. Majs silke indtag hjælper med at behandle prostata forstørrelse og forpurre infektioner. Det reducerer næse og urinvejsbetændelse, hvilket letter symptomerne på prostata problemer. Du kan simre 6 ører af majs silke i 10 minutter. Derefter stamme og drikke sit vand. Dette bør ske tre gange om ugen. En anden måde er at forbruge sin te. Det er et gammelt og effektivt middel mod prostratet problem.

Naturligt supplement til prostata sundhedsbehandling derhjemme

Hvis du er for doven til at forberede hjem afhjælpe for prostata udvidelsen ovenfor, der er en lettere mulighed for at behandle prostata forstørrelse. Den rigtige mulighed er at tage ProstatePus-et naturligt supplement, der er specielt designet til at hjælpe mænd med prostata problemer.

ProstatePlus er et naturligt ernærings produkt fra VitaBalance, der er pakket med essentielle stoffer, der fremmer prostata funktion og sundhed. Ingredienserne omfatter vitamin E, Savpalme, cat’s Claw, vitamin B6, grøn te og brændenælde.

De anvendte ingredienser er helt naturlige, og de er blevet videnskabeligt verificeret til at være virkningsløse som pr producenternes påstande. Supplementet kan fremme prostata sundhed og den generelle sundhed for brugeren.

Derudover er det en hurtigt virkende formel, der hurtigt genskaber den normale størrelse af den forstørrede prostata. Dette kan sikre, at det fungerer på den rigtige måde og kan føre til andre talrige fordele.

Derudover kan dette tillæg øge seksuel ydeevne og tilbyde en fredelig søvn på grund af det reducerede antal hyppige ture til badeværelset, især i løbet af natten.

Mere væsentlige, det kan reducere smerter under vandladning og give brugerne en sund og komfortabel livsstil. Dette er nem måde at behandle for prostata forstørrelse derhjemme.

Male Extra