De waarheid over seksuele opwinding bij vrouwen na 50

Er is een populaire perceptie dat oudere vrouwen verliezen interesse in seks. Niet waar. Studies tonen aan dat vrouwen na 50 kunnen nog steeds seksuele opwinding.

Een recente enquête bleek dat meer dan de helft van de vrouwen boven de leeftijd van 50 jaar meldde ze waren nog seksueel actief. In sommige gevallen kan seks na 50 nog veel beter en aangenamer dan voorheen.

De goede dingen over seks na 50.

  1. Geen zwangerschap zorgen. Sex in uw jaren ’40 kunnen groot zijn, maar u kunt nog steeds het maken van schoolmaaltijden, vegen neuzen, jongleren een carrière, en proberen om zwangerschap te voorkomen. Veertig tot vijftig is nog steeds een angst voor vele vrouwen, omdat je nog steeds zwanger kunt worden. Als je eenmaal de menopauze bent, is dat zorgen verdwenen.
  2. Coitus uninterruptus. Na 50, uw kinderen zijn waarschijnlijk niet onderbreken elke slaapkamer sessies of je wakker in het midden van de nacht. Tijd is een grote factor. Zelfs menopauzale vrouwen die moeder zijn meestal niet meer de klassieke soccer mom. Kinderen zijn meer onafhankelijk, en het paar heeft meer tijd voor zichzelf en hun relatie.
  3. Je weet wat je wilt. Oudere babes weten wat ze willen in de slaapkamer en hebben niet verlegen te zijn over. Vrouwen worden minder geremd als ze ouder worden, dus het is vaak een tijd van ontspanning en zich comfortabel te voelen met wie je bent, en dat verbetert vaak seksueel functioneren en seksuele prestaties.

Heeft vrouwtjes na 50 nodig smeermiddel om seksuele opwinding te stimuleren?

There are many good things when women reach the age of 50, but they should also be prepared to deal with specific changes in their bodies. One of the most important things is hormonal changes that often lead to vaginal dryness.

Some couples, however, consider vaginal dryness as a new sexual experience for them. But if you feel uncomfortable with this condition, just consider to use lubricant.

In fact, lubricants are common to be used by old and young couples to enhance pleasure during sexual intercourse.

The best vaginal lubricant for you to use is Yes Oil-Based Lubricant or YesOB.

YesOB is kind to your skin and the environment. It boasts a luxurious plant-oil based formula which is nourishing and gentle on the skin giving lasting lubricity and comfort.

Grondig onderzocht en op verantwoorde wijze geformuleerd, YES biedt een scala aan originele, effectieve en gecertificeerde biologische ingrediënten te verwennen en voeden uw huid.

JA kan niet alleen worden toegepast op de vagina, maar ook voor het hele lichaam als een gezonde olie therapeutische massage.

YES smeermiddel bevat geen parabenen, glycerine, hormonen of bekende irriterend voor de huid waardoor het zeer geschikt voor mensen met allergieën en gevoelige huid.

Yes OB
De waarheid over seksuele opwinding bij vrouwen na 50