Progesteron krem fordeler

Fordelene med naturlig progesteron krem, når de brukes riktig, kan støtte en kvinne gjennom hele sitt liv, spesielt i overgangsalderen.

Faktisk har naturlig progesteron krem ​​vært spioneringen av noen kvinner som sin betrodde går til for feminine balanse og velvære. Naturlig progesteron krem, hentet fra den meksikanske wild yam rot, har den samme molekylstruktur som progesteron som produseres av kroppen. Med andre ord, er det human-identiske.

Progesteron krem fordeler

Selv om fordelene ved naturlig progesteron er mange, den viktigste fordelen av naturlig progesteron er at det kan bidra til å støtte kroppen i å holde østrogen og progesteron forholdstall i balanse, noe som resulterer i å opprettholde hormon synergi.

Andre fordeler av progesteron krem:

1. Lindrer menopause symptomer. Selv om overgangsalder er en naturlig biologisk prosess, kan det ofte ta noen uvelkomne bivirkninger, inkludert hetetokter, humørsvingninger og søvnløshet.

Bruk av progesteron krem ​​har vist seg å redusere overgangsplager, så anser det som en av de naturlige rettsmidler for overgangsalder. Det vises også til å forbedre bentettheten, en annen bekymring for kvinner som de gamle.

2. Øker fruktbarheten. Ved å bruke progesteron krem eksternt, kan en kvinne naturlig balansere hennes østrogen og progesteron nivåer for å oppnå en ideell ratio for unnfangelse – og dermed den fungerer som en naturlig behandling for ufrivillig barnløshet. Progesteron krem kan også være svært nyttig for å forhindre abort.Progesteron er helt avgjørende for å etablere en graviditet og opprettholde en graviditet fordi det sikrer et sunt miljø i livmoren ved å opprettholde livmor fôr.

3.Behandler fibroid svulster. Fibroids er ofte forårsaket av høye nivåer av østrogen og lave nivåer av progesteron på grunn av fedme, hypotyreose, perimenopause eller lav-fiber dietter.

Progesteron krem kan fungere som en naturlig fibroid behandling og tilbyr smertelindring ved å dempe innflytelsen av østrogen nok til å krympe fibroids og lette symptomer.

4.Hjelper endometriose. Ingen er sikker på den eksakte årsaken til endometriose, men noen medvirkende faktorer inkluderer: genetikk, hormonelle ubalanser eller en forstyrrelse av livmor vevet som starter ved fødselen.

Den medvirkende hormonelle ubalanse ofte innebærer lav progesteron nivåer, som kan forbedres ved anvendelse av progesteron krem, som dermed fungerer som en av de naturlige rettsmidler for endometriose. Ved å gjenopprette riktig progesteron nivåer, kan du gjenopprette normal vekst og Shedding av endometrium.

5.Balanse hormoner og lindre symptomer på premenstruelt syndrom. For kvinner som trenger naturlig rettsmidler for premenstruelt syndrom, kan du vite at behandling med progesteron kan gjenopprette en mangel, balanse menstrual hormonnivået eller redusere effekten av fallende progesteron nivåer på hjernen eller på elektrolytter i blodet.

Progesteron krem dosering

Dosen av progesteron krem som du bruker hver dag vil variere (noen ganger betydelig) fra person til person. Vi har funnet den gjennomsnittlige dosen til å være et sted mellom 20 til 40mg per dag.

Når det er sagt at noen kvinner trenger mye mer og noen kvinner trenger mye mindre. Det er verdt å bruke litt tid til å leke seg med dosen din for å finne ut hva som fungerer best for deg.

Hvis du bruker 40mg og opplever lav progesteron symptomer kan du vurdere å øke den. Derimot, hvis du bruker 20mg og begynner å oppleve symptomer på høy progesteron som kan bety at du trenger enda mindre!

Proferia er progesteron kremen du bør bruke

Proferia er progesteron krem som du bør velge og bruke fordi den inneholder en svært oppløselig Wild Yam ekstrakt som base for sin høye absorpsjonshastigheten, samt 500mg av USP progesteron per unse. Den inneholder ikke petroleum, lanolin eller andre animalske ingredienser.

Proferia er en eksklusiv, helt naturlig proprietær blanding av 30 spesifikke bio-aktive hud faktorer og konsentrert naturlig USP progesteron i en base av Wild Yam ekstrakt, rent vann og beroligende Aloe Vera.

Disse hud faktorene inkluderer antioksidanter A, C og E, som bistår i beskyttelse mot frie radikaler. Inneholder ingen petroleum, lanolin, eller andre animalske ingredienser, bruker Proferia den svært løselig og godt absorbert Wild Yam ekstrakt som bærer for sin USP progesteron.

Kremer som ikke inneholder USP progesteron og i stedet avhengig av kroppens evne til å naturlig konvertere Wild Yam ekstrakt i progesteron vil rett og slett ikke fungere. Progesteron i Proferia er Hentet fra Wild Yam ved hjelp av USP metoder for å sikre sikkerhet, konsistens og effekt.

progesteron krem fordeler

 

Proferia