Progesteron creme fordele

Fordelene ved naturlig progesteron creme, når de anvendes korrekt, kan understøtte en kvinde gennem hele sit liv, især i overgangsalderen.

Faktisk har naturligt progesteron creme blevet kapret af nogle kvinder som deres betroede go-to for feminin balance og velvære. Naturligt progesteron fløde, stammer fra den mexicanske vilde Yams rod, har den samme molekylære struktur som progesteron produceres af kroppen. Med andre ord er det menneske-identiske.

Naturlig progesteron fløde vigtigste fordele.

Mens fordelene ved naturlig progesteron er mange, den største fordel af naturlige progesteron er, at det kan bidrage til at støtte din krop i at holde østrogen og progesteron nøgletal i balance, hvilket resulterer i at opretholde hormon synergi. Andre fordele ved progesteron creme:

Lindre symptomer på overgangsalderen

Selv om overgangsalderen er en naturlig biologisk proces, det kan ofte bringe nogle uvelkomne bivirkninger, herunder hedeture, humørsvingninger og søvnløshed.

Anvendelse af progesteron creme har vist sig at betydeligt reducere menopausale symptomer, så Overvej det en af de naturlige retsmidler for overgangsalderen. Det synes også at forbedre knogletæthed, en anden bekymring for kvinder, som de alder.

øger fertiliteten

Ved at anvende progesteron creme, en kvinde kan naturligvis afbalancere hendes østrogen og progesteron niveauer for at opnå en ideel ratio for undfangelse. Denne progesteron creme virker som en naturlig fertilitetsbehandling. Progesteron creme kan også være meget nyttigt til at forhindre abort.

Progesteron er absolut afgørende for at etablere en graviditet og opretholde en graviditet, fordi det sikrer et sundt miljø i livmoder ved at opretholde uterin foring.

Behandler fibromer i tumorer

Fibromer er ofte forårsaget af høje niveauer af østrogen og lave niveauer af progesteron på grund af fedme, hypothyroidisme, menopause eller lav-fiber kost.

Progesteron creme kan fungere som en naturlig fibromer i behandling og tilbyde smertelindring ved at begrænse indflydelsen af østrogen nok til at krympe fibromer og lindre symptomer.

Hjælper endometriose.

Ingen er sikker på den nøjagtige årsag til endometriose, men nogle medvirkende faktorer omfatter: genetik, hormonelle ubalancer eller en lidelse i livmoder vævet, der starter ved fødslen.

Den bidragende hormonelle ubalance involverer ofte lave progesteron niveauer, som kan forbedres ved anvendelse af progesteron creme, som således fungerer som en af de naturlige retsmidler for endometriose. Ved at genoprette korrekt progesteron niveauer, du kan genoprette normal vækst og udgydelse af endometrium.

Balance hormoner og lindre symptomerne på Præmenstruelt syndrom.

For kvinder, der har brug for naturlige retsmidler for Præmenstruelt syndrom, skal du vide, at behandling med progesteron kan genskabe en mangel, balance menstruations hormonniveauer eller reducere virkningerne af faldende progesteron niveauer på hjernen eller på elektrolytter i blodet.

Progesteron creme dosering

Dosis af progesteron creme, som du bruger hver dag vil variere (undertiden betydeligt) fra person til person. Vi har fundet den gennemsnitlige dosis til at være et sted mellem 20 til 40mg pr. dag.

Når det er sagt, at nogle kvinder har brug for meget mere, og nogle kvinder har brug for meget mindre. Det er værd at bruge lidt tid på at lege med din dosis for at finde ud af, hvad der virker bedst for dig.

Hvis du bruger 40mg og opleve lav progesteron symptomer så kan du overveje at øge det. Omvendt, hvis du bruger 20mg og begynder at opleve symptomer på høj progesteron, der kan betyde, at du har brug for endnu mindre!

Proferia er den progesteron creme, du skal bruge

Proferia er den progesteron creme, som du bør vælge og bruge, fordi den indeholder en meget opløselige Wild Yam ekstrakt som en base for sin høje absorptionshastigheden, samt 500mg af USP progesteron pr ounce. Det indeholder ikke råolie, lanolin eller andre animalske ingredienser.

Proferia er en eksklusiv, naturligt proprietær blanding af 30 specifikke bio-aktive hudfaktorer og koncentreret naturlig USP progesteron i en base af Wild Yam ekstrakt, rent vand og beroligende aloe vera.

Disse hudfaktorer omfatter antioxidanter A, C, og E, som hjælper med beskyttelse mod frie radikaler. Indeholder ingen olie, lanolin eller andre animalske ingredienser, Proferia bruger den meget opløselige og godt absorberede Wild Yam ekstrakt som en bærer for sin USP progesteron.

Cremer, der ikke indeholder USP progesteron og i stedet afhænge af kroppens evne til at naturligt konvertere vilde yam ekstrakt i progesteron vil simpelthen ikke arbejde. Progesteron i Proferia udvindes fra Wild Yam ved hjælp af USP metoder til at sikre sikkerhed, konsistens, og effektivitet.

 

 

Proferia