Hoe smeermiddelen voor vrouwen toe te passen

Het gebruik van smeermiddelen is niet moeilijk, maar er zijn een paar dingen die alle vrouwen moeten weten over hoe u smeermiddelen toe te passen voor maximaal plezier.

Seksuele smeermiddelen voor vrouwen zijn gemaakt om de wrijving te verminderen tijdens de seks, waardoor seks leuker. Het kan nodig zijn om te experimenteren om de juiste vaginale smeermiddel voor u te vinden, maar u zult aangenaam verrast worden zodra u uw favoriete hebt gevonden.

Comfortabele vaginale geslachtsgemeenschap vergt vaginale smering. In de menopauze, en zelfs vóór de menopauze, velen van ons kan niet rekenen op de productie van voldoende smering toen we het nodig hebben, dus vaginale droogheid is een veel voorkomende klacht. 

Hoe smeermiddelen voor vrouwen toe te passen

  1. gebruik smeermiddel voor geslachtsgemeenschap. Hoe smeermiddelen voor vrouwen toe te passen. Als je droge handen hebt, hoef je geen hydraterende lotion te gebruiken die ongewenste chemicaliën kan bevatten, vooral in je. Breng een paar druppels aan op je vinger voordat je jezelf aanraakt voor een gladder gevoel.
  2. gebruik het smeermiddel tijdens de geslachtsgemeenschap. Er is geen verkeerde manier om glijmiddel te gebruiken tijdens geslachtsgemeenschap. U kunt het direct toepassen op uw lichaam, of op de penis. Je beginnen met een dubbelmaat klodder en vanaf daar werken. Natuurlijk u een punt tegenkomen waar het te veel is, maar dat is gemakkelijk te verhelpen met een papieren handdoek. Je wilt niet alle wrijving verminderen, maar die drempel is persoonlijk voor iedereen en je zult het weten wanneer je het voelt.
  3. gebruik het smeermiddel voor een sexy massage. Omdat een glijmiddel van goede kwaliteit Body-safe is, probeer het dan niet tijdens een niet-seksueel voorspel? Het gebruik ervan om een rugmassage te helpen kan dingen van ontspannen naar uw partner brengen.

Hoe de beste vrouwelijke glijmiddel voor u te kiezen

Er zijn vele formuleringen van smeermiddelen. Het vinden van de juiste voor uw lichaam en seksuele voorkeuren kan een aantal experimenten te nemen. Je zult er een willen hebben die speciaal is ontworpen voor het lichaam van een vrouw.

Voor de vagina is een plant-olie gebaseerd natuurlijk smeermiddel zoals YES Oil-Based Lubricants altijd een mooie keuze. Dit vrouwelijke smeermiddel kan plezier en prestaties tijdens seks te verbeteren. In tegenstelling tot veel andere smeermiddelen is het vrouwelijke smeermiddel volledig natuurlijk, organisch en plantaardig. Ze kunnen samen worden gebruikt, zowel als intiem smeermiddel als als therapeutische massage olie.

Beide smeermiddelen kunnen langdurige, sensuele smering bieden zonder gebruik te maken van agressieve chemicaliën of conserveringsmiddelen. Koester die intieme momenten en Verleng je geslachtsgemeenschap met dit vrouwelijke smeermiddel.

Het gemeenschappelijke ingrediënt van YES Oil-Based Lubricants is een rijke biologische boter, in het bijzonder cacaoboter en Shea boter, die zowel hydraterende als gladmakende eigenschappen hebben wanneer ze op de huid worden aangebracht.

De biologische bijen wax en vitamine E bieden huid helende voeding, terwijl zoete biologische amandelolie en zonnebloemolie een fluweelachtige textuur bieden die de aanraking en het intieme gevoel sterk kan verbeteren. In tegenstelling tot andere vrouwelijke smeermiddelen heeft YESOil- Based Lubricants middelen geen sterke geur, smaak of kleur.

Dit vrouwelijke smeermiddel wordt aanbevolen door gynaecologen als een veilig en natuurlijk alternatief voor vele chemische smeermiddelen. Hun zachte en voedende formule zorgt ervoor dat hoe gevoelig je huid ook is. YES Oil-Based Lubricants kan je geslachts plezier verbeteren zonder bijwerkingen.

Yes OB