Hvordan man anvender smøremidler til kvinder

Ved hjælp af smøremiddel er ikke svært, men der er et par ting alle kvinder bør vide om, hvordan man kan anvende smøremidler for maksimal nydelse.

Seksuelle smøremidler til kvinder er lavet til at reducere friktion under sex, hvilket gør sex sjovere. Det kan være nødvendigt at eksperimentere for at finde den rigtige vaginal smøremiddel for dig, men du vil blive glædeligt overrasket, når du har fundet din favorit.

Komfortabel vaginalt samleje kræver vaginal smøring. I overgangsalderen, og endda før overgangsalderen, mange af os kan ikke regne med at producere nok smøring, når vi har brug for det, så vaginal tørhed er en meget almindelig klage. 

Hvordan man anvender smøremidler til kvinder

  1. Brug smøremiddel før samleje. Hvordan man anvender smøremidler til kvinder. Hvis du har tørre hænder, ingen grund til at bruge en fugtgivende lotion, der kan indeholde uønskede kemikalier, især inde i dig. Bare anvende et par dråber til din finger, før du rører dig selv for en blødere fornemmelse.
  2. Brug smøremidlet under samleje. Der er ingen forkert måde at bruge Lube under samleje. Du kan anvende det direkte til din krop, eller til penis. Du kan starte med en dime-size klat og arbejde op derfra. Sure, kan du støde på et punkt, hvor det er for meget, men det er let afhjælpes med en papir håndklæde. Du ønsker ikke at reducere al friktion, men denne tærskel er personlig for alle, og du vil vide det, når du føler det.
  3. Brug smøremidlet til en sexet massage. Da enhver god kvalitet Lube er organ-Safe, hvorfor så ikke prøve det under ikke-seksuelle Foreplay? Brug den til at hjælpe en rygmassage kan tage ting fra at slappe af til din partner.

Hvordan man vælger den bedste kvindelige smøremiddel for dig

Der er mange formuleringer af smøremidler. At finde den rigtige for din krop og seksuelle præferencer kan tage nogle eksperimenter. Du vil have en specielt designet til en kvindes krop.

For vagina, en plante-oliebaseret naturlige smøremiddel som YES Oil-Based Lubricants midler er altid et godt valg. Denne kvindelige smøremiddel kan forbedre nydelse og ydeevne under sex. I modsætning til mange andre smøremidler er det kvindelige smøremiddel helt naturligt, organisk og plantebaseret. De kan bruges sammen, både som intim glide og som en terapeutisk massage olie.

Begge smøremidler kan give langvarig, sensuel smøring uden brug af barske kemikalier eller konserveringsmidler. Værner om disse intime øjeblikke og forlænge dit samleje med denne kvindelige smøremiddel.

Den fælles ingrediens i YES Oil-Based Lubricants midler er rigt organisk smør, specielt kakaosmør og Shea smør, som begge har fugtgivende og udjævnings egenskaber, når de påføres huden.

Den organiske bivoks og E-vitamin giver hudens helbredende næring, mens sød økologisk mandelolie og solsikkeolie tilbyder en fløjlsagtig tekstur, der i høj grad kan forbedre berøring og intim fornemmelse. I modsætning til andre kvindelige smøremidler, YES Oil-Based Lubricants midler ikke har nogen stærk lugt, smag eller farve.

Denne kvindelige smøremiddel anbefales af gynækolog som et sikkert og naturligt alternativ til mange kemiske smøremidler. Deres bløde og nærende formel sikrer, at uanset hvor følsom din hud er. YES Oil-Based Lubricants midler kan forbedre din samleje fornøjelse uden bivirkninger.

 

Yes OB