De gemeenschappelijke medicatie voor vergrote prostaat

Een man prostaat wordt groter naarmate hij ouder wordt, een aandoening die bekend staat als goedaardige prostaathypertrofie of BPH. Wat is de gemeenschappelijke medicatie voor vergrote prostaat?

Prostaatvergroting is meestal niet een ernstige of levensbedreigende aandoening, maar het kan problemen veroorzaken met het urineren, vooral bij mannen leeftijd van 50 jaar en ouder.

Veel mannen met BPH zal ofwel hebben geen klachten of symptomen die mild en niet zo hinderlijk zijn. Maar voor miljoenen anderen, de urine-problemen veroorzaakt door BPH kan belastend zijn en interfereren met de kwaliteit van hun leven.

Vergrote prostaat leidt tot een ongemakkelijk leven.

Sommige mannen met BPH, bijvoorbeeld, voelen de drang om op te staan ​​meerdere malen gedurende de nacht om te plassen, waardoor hun slaap kan onderbreken en laat ze moe en suf de volgende dag.

Zorgen over urine-problemen kunnen ook toe leiden dat sommige mensen met deze aandoening op te geven routinematige activiteiten zoals sport of naar de bioscoop gaan, waar het moeilijk kan zijn om uit te vinden of te bereiken een toilet.

Wat is de juiste medicatie voor vergrote prostaat?

Als een man met een vergrote prostaat gaat naar een dokter te zien, zou hij worden aangeboden deze medicijnen:

  • Alpha-blokkers ontspannen de spieren in de prostaat en aan de basis van de blaas, waardoor het makkelijker wordt om te plassen. Algemeen gebruikte alfablokkers worden tamsulosine en alfuzosine.
  • Anticholinergica ontspannen de blaasspier als het overactief.
  • 5-alfa-reductase-remmers krimpt de prostaat als het vergroot. Finasteride en dutasteride zijn de twee 5-alfa-reductase-remmers beschikbaar.
  • Diuretics speed up urine production. If taken during the day, it reduces the amount of urine produced overnight.
  • Desmopressins slow down urine production so less urine is produced at night.

In severe cases, a doctor may have to perform surgery.

ProstatePlus: an alternative solution for enlarged prostate.

Medication almost always brings side effects. So if you choose to treat enlarged prostate with healthy lifestyle and natural supplement, it is the best decision.

Speaking of supplement for prostate, there is no better choice than ProstatePlus because this product is designed uniquely to improve prostate health.

ProstatePlus is a perfect supplement to reduce inflammation. It is intended for men who suffer from prostate enlargement.

This supplement will help solve problems associated with urination difficulties and make your life comfortable again. It is a safe and easy product to take, a doctor’s prescription is not required.

ProstatePlus can also be taken by young men with no prostate problems. This supplement is very useful to maintain prostate health.

Made from natural ingredients, ProstatePlus is safe to use in a long term.

Male Extra