De geadviseerde natuurlijke huis remedie voor prostaatvergroting

Prostaatvergroting is formeel heet benigne prostaathyperplasie (BPH). In dit artikel zullen we u tonen natuurlijke huis remedie voor prostaatvergroting. Dit artikel zal u laten zien over Home remedie voor prostaatvergroting.

Wat is prostaatvergroting

De prostaat is een klier walnootvormige die rond de urethra, de buis die de urine stroomt uit. De prostaat is een onderdeel van het mannelijke voortplantingssysteem. Een van de belangrijkste banen, samen met andere organen, is vloeibaar te voegen aan sperma. Dit is de vloeistof die sperma draagt.

De prostaat begint klein en heeft twee fasen van groei. Het verdubbelt in grootte tijdens de tienerjaren, dan blijft weer te groeien na de leeftijd van 25 in de rest van het leven van een man.

Een overdreven vergrote prostaat resulteert in een ziekte die bekend staat als benigne prostaathyperplasie (BPH). Uiteindelijk kan een vergrote prostaat op de urethra vastklemmen en de urinestroom van de blaas beperken.

De problemen leidden tot de uitbreiding van de prostaat

Prostaatvergroting leidt tot problemen zoals:

  • Frequent urineren.
  • Urineren dysfunctie
  • Urineverlies.
  • Urineweginfecties.

Home remedie voor prostaatvergroting

  1. tomaten. Tomaten zijn goed voor de gezondheid van de prostaat als ze bevatten een planten pigment genaamd lycopeen dat is een krachtige antioxidant. Consumptie van tomaten vermindert de vergroting van de prostaat en vermindert het risico op prostaatkanker door het doden van de kanker die cellen veroorzaakt.
  2. warm bad. Warm bad is een goede en effectieve huisremedie voor prostaatontsteking of prostaatvergroting. Men kan een half uur in een warmwaterbad zitten met het waterpeil tot aan de taille. Warm bad verlicht pijn en ontsteking.
  3. pompoenpitten. Aanwezigheid van fytosterolen en andere verbindingen in pompoenpitten helpt bij het krimpen van vergrote prostaat. Ze bevatten ook chemicaliën die de transformatie van testosteron in dihydrotestosteron (DHT) kunnen voorkomen. Hoge niveaus van DHT worden geassocieerd met een vergrote prostaat.
  4. basilicum. We zijn ons allemaal bewust van de medicinale eigenschappen van basilicum kruid. Studies hebben aangetoond dat de consumptie van basilicum prostaat symptomen vergemakkelijkt door een vergrote prostaat te behandelen. Basil heeft ontstekingsremmende eigenschappen die de ontsteking van het prostreren verminderen.
  5. maïs zijde. Corn Silk inname helpt bij de behandeling van prostaatvergroting en uitgestrekt infecties. Het vermindert uitgestrekt en urinewegen ontsteking, waardoor de symptomen van prostaat problemen verlichten. Je 6 oren maïs zijde 10 minuten sudderen. Zeef en drink dan het water. Dit moet worden gedaan driemaal per week. Een andere manier is om zijn thee te consumeren. Het is een oude en effectieve remedie voor het probleem van de provoceren.

Natuurlijke Supplement voor de behandeling van de prostaat gezondheid thuis

Als u te lui bent voor het bereiden van de Home remedie voor prostaatvergroting hierboven, er is een gemakkelijkere optie voor de behandeling van prostaatvergroting. De juiste optie is om ProstatePus te nemen-een natuurlijk supplement dat speciaal is ontworpen om mannen met prostaat problemen te helpen.

ProstatePlus is een natuurlijk voedingsproduct van VitaBalance dat verpakt is met essentiële stoffen die de prostaat functie en gezondheid bevorderen. De ingrediënten omvatten vitamine E, Saw Palmetto, cat’s Claw, vitamine B6, groene thee en brandnetel.

De gebruikte ingrediënten zijn allemaal natuurlijk en wetenschappelijk geverifieerd dat ze effectief zijn volgens de beweringen van de fabrikanten. Het supplement kan de gezondheid van de prostaat en de algemene gezondheid van de gebruiker te voren.

Bovendien, het is een snelwerkende formule die snel herstelt de normale grootte van de vergrote prostaat klier. Dit kan ervoor zorgen dat het functioneert op de juiste manier en kan leiden tot andere talrijke voordelen.

Bovendien, dit supplement kan seksuele prestaties stimuleren en bieden een rustige Slumber als gevolg van het verlaagde aantal frequente uitstapjes naar de badkamer, vooral tijdens de nacht.

Meer in essentie, het kan pijn tijdens het plassen te verminderen en geven gebruikers een gezonde en comfortabele levensstijl. Dit is een eenvoudige manier om te behandelen voor prostaatvergroting thuis.

Male Extra