Progesteron crème voordelen

De voordelen van natuurlijke progesteron crème, bij correct gebruik, kan een vrouw gedurende haar hele leven te ondersteunen met name tijdens de menopauze.

In feite is natuurlijke progesteron crème aangeprezen door sommige vrouwen als hun vertrouwde go-to voor vrouwelijke evenwicht en welzijn. Natuurlijke progesteron crème, afkomstig van de Mexicaanse wilde yam wortel, dezelfde moleculaire structuur als de progesteron geproduceerd door het lichaam. Met andere woorden, het menselijke identiek.

Natuurlijke progesteron crème voordelen

Hoewel de voordelen van natuurlijk progesteron zijn vele, het belangrijkste voordeel van de natuurlijke progesteron is dat het kan helpen ondersteuning van uw lichaam in het houden van oestrogeen en progesteron verhoudingen in balans, wat resulteert in het handhaven van hormoon synergie.

Andere voordelen van progesteron crème:

1. Verlicht symptomen van de menopauze. Hoewel de menopauze is een natuurlijk biologisch proces, kan het vaak brengen een aantal ongewenste bijwerkingen, zoals opvliegers, stemmingswisselingen en slapeloosheid.

Toepassing van progesteron crème is bewezen dat een aanzienlijke vermindering van symptomen van de menopauze, zodat het een van de natuurlijke remedies voor de menopauze. Het lijkt ook de botdichtheid, een andere zorg voor vrouwen als ze ouder worden te verbeteren.

2. Verhoogt de vruchtbaarheid. Door het toepassen van progesteron crème extern, kan een vrouw natuurlijk evenwicht haar oestrogeen en progesteron niveaus om een ideale verhouding voor de conceptie te bereiken – en dus het fungeert als een natuurlijke behandeling van onvruchtbaarheid. Progesteron crème kan ook zeer nuttig zijn bij het voorkomen van een miskraam.

Progesteron is absoluut essentieel voor het instellen van een zwangerschap en het ondersteunen van een zwangerschap, omdat het zorgt voor een gezonde omgeving in de baarmoeder door het handhaven van de baarmoeder voering.

3. Genezen fibroïde tumoren. Fibroïden worden vaak veroorzaakt door hoge niveaus van oestrogeen en lage niveaus van progesteron als gevolg van obesitas, hypothyreoïdie, perimenopauze of laag-vezel dieet.

Progesteron crème kan fungeren als een natuurlijke fibroïde behandeling en bieden pijnverlichting door het terugdringen van de invloed van oestrogeen genoeg om te krimpen van de vleesbomen en verlichten van de symptomen.

4. Helpt endometriose. Niemand is zeker van de precieze oorzaak van endometriose, maar sommige bijdragende factoren omvatten: genetica, hormonale onevenwichtigheden of een aandoening van het baarmoeder weefsel dat bij de geboorte begint.

De bijdragende hormonale onevenwichtigheid vaak impliceert lage progesteron niveaus, die kunnen worden verbeterd door de toepassing van progesteron crème, die dus fungeert als een van de natuurlijke remedies voor endometriose. Door het herstel van de juiste progesteron niveaus, u de normale groei en het vergieten van het endometrium te herstellen.

5. Evenwicht hormonen en verlichten van de symptomen van het premenstrueel syndroom. Voor vrouwen die behoefte hebben aan natuurlijke remedies voor premenstrueel syndroom, gelieve te weten dat de behandeling met progesteron een tekort kan herstellen, evenwicht menstrueel hormoonniveaus of vermindering van de effecten van dalende progesteron niveaus op de hersenen of op elektrolyten in het bloed.

Progesteron crème dosering

De dosis van progesteron crème die u elke dag gebruikt zal variëren (soms significant) van persoon tot persoon. We hebben gevonden de gemiddelde dosis ergens tussen 20 aan 40mg per dag.

Dit gezegd hebbende, hebben sommige vrouwen veel meer nodig en sommige vrouwen hebben veel minder nodig. Het is de moeite waard om wat tijd te besteden aan het spelen met uw dosis om erachter te komen wat het beste voor u werkt.

Als u 40mg gebruiken en ervaren lage progesteron symptomen dan u overwegen het verhogen van het. Omgekeerd, als u gebruik maken van 20mg en beginnen te ervaren symptomen van hoge progesteron dat kan betekenen dat je nog minder nodig!

Proferia is de progesteron crème die u moet gebruiken.Proferia is de progesteron crème die u moet kiezen en gebruiken omdat het bevat een zeer oplosbaar Wild Yam extract als een basis voor zijn hoge absorptiesnelheid, evenals 500mg USP progesteron per ounce. Het bevat geen aardolie, lanoline, of andere dierlijke afgeleide ingrediënten.

Proferia is een exclusieve, volledig natuurlijke melange van 30 specifieke bio-actieve huid factoren en geconcentreerd natuurlijke United States Pharmacopeia (USP) progesteron in een basis van wilde yam extract, zuiver water, en kalmerende aloë vera.

Deze factoren omvatten de huid antioxidanten A, C en E, die helpen bij de bescherming tegen vrije radicalen. Die geen olie, lanoline of andere dieren afkomstige ingrediënten, Proferia gebruikt de sterk oplosbare en goed geabsorbeerd wilde yam extract als drager voor de USP progesteron.

Crèmes die geen USP progesteron bevatten en in plaats daarvan afhangen van het vermogen van het lichaam op natuurlijke wijze om te zetten in het wild yam extract in progesteron zal gewoon niet werken. Progesteron in Proferia wordt gewonnen uit wilde yam gebruiken USP werkwijzen veiligheid, consistentie en effectiviteit te waarborgen.

Proferia