De betydelige funksjoner av progesteron til kvinner livet

Progesteron stimulerer og regulerer ulike kroppsfunksjoner, for eksempel eggløsning, og spiller en viktig rolle i å opprettholde svangerskapet.

Dette hormonet blir produsert og frigjort av eggstokkene og binyrene. Det er også brukt i kombinasjon med østrogen som en del av hormonerstatningsterapi, for å bidra til å kontrollere mengden av østrogen som går inn i legemet.

Forskning har vist at hvis østrogen gis uten progesteron, det er en økt risiko for livmorkreft og brystkreft.

Viktige funksjoner av progesteron hos kvinner livet

Funksjonene til Progesteron bør ikke undervurderes, det er nødvendig av alle kvinner til å leve et sunt liv, opprettholde en Hormonbalanse og forebygge risikoen for bryst eller reproduktive kreft. Eventuelle betydelige avvik fra normen kan resultere i en rekke ubehagelige symptomer forårsaket av rask østrogen dominans.

Noen av disse symptomene, dessverre, er enda vanskelig å si fra vanlig tretthet og stress som er til stede i vårt daglige liv. Mange av symptomene er svært vanlig for hvordan kvinner føler i overgangsalderen.

Tretthet, irritasjon, angst, vektøkning, oppblåsthet, depresjon, hodepine er bare noen av problemene kvinner håndtere når progesteron nivåer slipp, for å si noe om mer alvorlige problemer som mangel på en periode, kroppslige feil, og til og med kreft.

Kvinner med lav progesteron er ofte foreskrevet for å gjennomgå en progesteron terapi så vel som å ta noen progesteron piller eller/og progesteron olje forbindelser.

Symptomer på lav progesteron

Progesteron er viktig gjennom hele livet, men det er spesielt viktig i deres fertil år. Hvis du ikke har nok progesteron, kan du sliter med å falle gravid, og har et problem å bo gravid.

For kvinner som ikke er gravide, kan lav progesteron forårsake unormal blødning. Vær imidlertid oppmerksom på at uregelmessige perioder kan også indikere dårlig fungerende eggstokkene, så vel som lav progesteron. Her er noen symptomer på lav progesteron hos nonpregnant kvinner:

  • Lav sex libido.
  • Angst eller depresjon.
  • Hodepine eller migrene.
  • Uregelmessig menstruasjonssyklus.

Hvis du har noen av disse symptomene på lav progesteron, gå til legen din for en hormon test.

Hvordan kurere lav progesteron?

Den vanligste medikament behandling for behandling av lav progesteron er Hormone erstatning terapi (HRT). Dette er en rask og sikker måte å bekjempe hormonell ubalanse, men det er også florerer med alvorlige og potensielt fatale bivirkninger og har vist seg å øke risikoen for flere typer kreft.

Hvis symptomene er alvorlige nok til å fortjene hensynet til HRT, anbefales det at kvinner snakker til et helsepersonell for veiledning.

I dag, flere og flere kvinner, men finner at håndteringen av symptomene på lav progesteron er best oppnås via en kombinasjon av sunn livsstil og alternativ behandling. Og den alternative behandlingen vi anbefaler til deg er Proferia.

Proferia er en rik, 100% naturlig progesteron krem som inneholder kraftige antioksidanter og hormonelle ekstrakter som har vært spesielt valgt for deres hormonnivået balansering egenskaper, så vel som deres evne til å bidra til å gi lindring fra vanlige overgangsalderen symptomer som lav libido, hetetokter og natt svette.

Dette produktet er utrolig praktisk og effektivt. Det er brukt i løpet av sekunder, Proferia lar progesteron å bli absorbert gjennom huden.

Proferia inneholder en blanding av følgende: meksikanske Yam rot, konsentrert Aloe Vera, de-ionisert vann, safflower astrolog syre, stearins syre, sorbitol, etanol acetate, hvete bakterie olje, mukopolysakkarider, natrium, progesteron og ekstrakter av Rose, kamille, furu, Nesle, watercress, rød vintreet, kastanje, sitron og mais.

Proferia kan bidra til å redusere symptomene på lav progesteron uten behov for reseptbelagte medisiner fordi det er naturlig og trygt.

Proferia