De belangrijke functies van progesteron voor vrouwen het leven

Progesteron stimuleert en regelt diverse lichaamsfuncties, zoals de ovulatie, en speelt een belangrijke rol bij het handhaven van de zwangerschap.

Dit hormoon geproduceerd en afgegeven door de eierstokken en de bijnieren. Het wordt ook gebruikt in combinatie met oestrogeen kader hormoonvervangingstherapie te helpen de hoeveelheid oestrogeen in het lichaam te gaan.

Onderzoek heeft aangetoond dat als oestrogeen wordt toegediend zonder progesteron, is er een verhoogd risico op baarmoederkanker en borstkanker.

De belangrijkste functies van progesteron bij vrouwen het leven

De functies van progesteron moeten niet worden onderschat, het is nodig door alle vrouwen om een gezond leven te leiden, een hormoonbalans te behouden en het risico op borst-of voortplantings kanker te voorkomen. Elke significante afwijking van de norm kan resulteren in een bereik van onaangename symptomen veroorzaakt door snelle oestrogeen dominantie.

Sommige van deze symptomen zijn helaas zelfs moeilijk te zeggen van de gebruikelijke vermoeidheid en stress die in ons dagelijks leven aanwezig zijn. Veel van de symptomen zijn zeer gebruikelijk om hoe vrouwen zich tijdens de menopauze voelen.

Vermoeidheid, irritatie, angst, gewichtstoename, opgeblazen gevoel, depressie, hoofdpijn zijn slechts een paar van de kwesties die vrouwen omgaan met wanneer de progesteron niveaus dalen, om te zeggen niets van meer ernstige problemen zoals het ontbreken van een periode, lichamelijke storingen, en zelfs kanker.

Vrouwen met een laag progesteron worden vaak voorgeschreven om een progesteron therapie te ondergaan, evenals het nemen van sommige progesteron pillen of/en progesteron olie verbindingen.

Symptomen van lage progesteron

Progesteron is belangrijk gedurende je hele leven, maar het is vooral belangrijk tijdens je vruchtbare jaren. Als je niet genoeg progesteron, je kan worstelen om zwanger te vallen, en hebben een probleem bij het verblijf zwanger.

Voor vrouwen die niet zwanger zijn, kan een laag progesteron abnormale bloedingen veroorzaken. Echter, merk op dat onregelmatige menstruatie kan ook duiden op slecht functionerende eierstokken, evenals lage progesteron. Hier zijn enkele symptomen van lage progesteron bij niet-zwangere vrouwen:

  • Lage geslachts libido.
  • Angst of depressie.
  • Hoofdpijn of migraine.
  • Onregelmatige menstruatiecyclus.

Als u een van deze symptomen van lage progesteron, bezoek uw arts voor een hormoon test.

Hoe te genezen van de lage progesteron

De meest voorkomende medicamenteuze therapie voor de behandeling van lage progesteron is hormonale substitutietherapie (HRT). Dit is een snelle en trefzekere manier om hormonale onbalans te bestrijden, maar het is ook een groot aantal ernstige en potentieel fatale bijwerkingen en heeft bewezen het risico van verschillende soorten kanker te verhogen.

Als de symptomen ernstig genoeg zijn om de aandacht van HRT te verdienen, wordt aanbevolen dat vrouwen met een zorgverlener spreken voor begeleiding.

Vandaag, meer en meer vrouwen, echter, vinden dat omgaan met de symptomen van lage progesteron het beste wordt bereikt via een combinatie van gezonde levensstijl en alternatieve behandeling. En de alternatieve behandeling die we u ten zeerste aanbevelen is Proferia.

Proferia is een rijke, 100% natuurlijke progesteron crème met krachtige anti-oxidanten en hormonale extracten die speciaal zijn geselecteerd voor hun hormoon niveau Balancing eigenschappen, evenals hun vermogen om te helpen verlichten van gemeenschappelijke symptomen van de menopauze zoals laag libido, opvliegers en nachtelijk zweten.

Dit product is ongelooflijk handig en effectief. Het wordt toegepast binnen enkele seconden, Proferia kan de progesteron worden geabsorbeerd door de huid.

Proferia bevat een mengsel van de volgende: Mexicaanse Yam wortel, geconcentreerde Aloë Vera, gedeïoniseerd water, saffloer astroloog zuur, stearinezuur, sorbitol, ethylacetaat, tarwekiem olie, mucopolysacchariden, natrium, progesteron en extracten van roos, kamille, dennen, brandnetel, waterkers, Rode wijnstok, kastanje, citroen en maïs.

Proferia kan helpen om de symptomen van lage progesteron te verminderen zonder de noodzaak voor recept medicatie omdat het is natuurlijk en veilig.

 

Proferia